Annons
Annons

♫ ♥ ♪


 

Ikväll ska ni få låten som min lillebror Jack och hans kompis (och också min kompis) Victor gjorde till mig när jag och Nina hade vår avskedsfest! Den är så himla rolig, gullig och också hemskt peppig och bra! Och min lillebror sjunger så fint också! Den kan ni få dansa lite till såhär på lördagskvällen.

Annons

Ladda ner här (man trycker på den lilla länken längst ner till höger, alltså inte den stora download-knappen utan där det står ”save file to your pc):

Manhattan Lifestyle (Sandra Sandra New York New York)

Uppdatering: Nu ska länken fungera igen!

Finaste Jack. <3

.


My little brother Jack and our friend Victor made a song for me as a present when Nina and I had our good bye party last week. It’s so funny and cute and really good! Download it here (click on the link that says ”save file to your pc).

(0)
(0)
(0)
55 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar