Annons
Annons

10 år.


 

book release party.
mine and nina's goodbye party.

Idag fyller min blogg tio år. Tio frikkin år. Hade bloggen varit en liten person hade hon börjat mellanstadiet till hösten. Då hade jag köpt en fin ryggsäck och välvässade blyertspennor, vinkat och ropat lycka till utanför skolporten.

Annons

Jag började blogga när jag var tjugo år gammal och har alltså bloggat hela mitt vuxna liv egentligen.
Att starta den här platsen är det bästa jag har gjort. På riktigt alltså. Mitt liv hade sett helt annorlunda ut idag om jag inte hade gjort det. Jag hade förstås inte arbetat i princip heltid som bloggare. Jag hade inte fått kolumnistjobben jag haft och har idag, jag hade inte blivit kontaktad av förlag som peppade mig att tro på mitt skrivande. Jag hade inte lärt mig hur en systemkamera fungerat, eller ens förstått att jag kanske var helt okej på att ta fotografier ändå. Jag hade inte fått göra en egen klädkollektion, startat en podcast, föreläst eller haft ett program på SVT Flow. Jag hade inte lärt känna alla de bra människor som är livsviktiga i mitt liv nuförtiden och jag hade inte haft något gå-före-i-kön-kort på Trädgården : )
Till exempel!

Men framförallt hade jag inte haft er. Alla ni som kommenterar, som undrar och frågar och peppar och lämnar ut era hjärtan till mig. Ni gör mig till en gladare, klokare, snällare och lyckligare människa. Utan er hade jag med största sannolikhet både varit tråkigare och fegare. Så TACK för det. Tack för att ni finns och för att ni läser. För att ni är här både när roliga och sorgliga saker händer. För att ni bryr er och till och med märker när jag är ledsen fastän jag inte säger något.
Jag önskar att alla människor någon gång fick känna känslan att ha ett så stort stöd av så många människor man aldrig träffat. Det är en så fin känsla.

Ni är bäst.

fest
resor

111

Puss!

one week

.

Translation. My blog turns 10 years old today. Thank you everyone who reads <33333

(0)
(0)
(0)
80 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar