Annons
Annons

10 bakisfilmer på netflix.


 

Nu är det söndag och jag kan tänka mig att några av er är kanske lite trötta idag efter nattliga äventyr. Eller så är ni hur fräscha som helst men längtar ändå efter pizza och maratonfilmtittande. Jag har således gjort en lista med filmer där man absolut överhuvudtaget inte behöver tänka till whatsoever.
Filmer där man bara kan låta sig svepas iväg av en mycket enkel handling blandat med snälla färgglada färger. Ok vissa kanske kräver lite mer tankeverksamhet, men lättsmält sådan i sådant fall.
Man skulle förresten tro att jag är sponsrad av netflix men det är jag inte (kanske borde bli för att kunna specialisera mig ytterligare i ämnet iofs : )), jag tittar bara på så hiiiiimla mycket film.

Annons

Mot filmerna!

Wet-Hot-American-Summer_612x380
Wet Hot American Summer
Superrolig komedi med typ hela amerikanska komiker-eliten. Handlar om sista dagen på ett kollo i USA 1981. Gillar man denna finns även en tvåa i form av en Netflix-serie på 8 asroliga avsnitt!
Trailer här.

sightseers-exclusive-quad-poster-118114-1000-100
Sightseers.
En otrolig märklig skräckkomedi om ett socially awkward par som åker på en husvagnssemester som blir rejält blodigare än vad de hade tänkt. Än vad man som tittare också hade tänkt förövrigt.
Trailer här.

Stranger Than Fiction.
En av mina absoluta favoritfilmer. Will Ferrell är en man som lever ett högst ordinärt liv, tills en dag då plötsligt någon i hans huvud börjar berätta allt han gör som om han var en karaktär inuti en bok. Det här påverkar såklart varenda del av hans liv.
Trailer här.

8918925.0
The Way Way Back.
En fjortonårig tystlåten pojke åker på semester med mamman och hennes nya kille (spelad av en fruktansvärt douchig Steve Carrell). Han är ensam och glöms ofta bort och tar ett jobb på ett vattenland för att få tiden att gå. Där blir han, utan mammans vetskap, ortens älskling.
Trailer här.

tumblr-mkig-iqfw-qa-syuo-superbad-a761948f5a88a85567dab8046258494d-big-328119
Superbad.
Mycket rolig film som både Michael Cera och Jonah Hill breakade i. Handlar om två bästisar som ska få tag i sprit till en fest och sen går allt som det går. Alltså en klassisk high school-filmrulle, denna är dock rolig på riktigt.
Trailer här.


Clueless.
Denna film från 1995 är min topp etta på high school-filmer. Manuset är en nyversion av Jane Austens bok ”Emma” och handlar om skolans populäraste tjej Cher som älskar att agera matchmaker men glömmer bort sitt eget  snurriga kärleksliv på vägen. Dessutom är kläderna to die for.
Trailer här.

gwyneth-view-from-the-top-main
View From The Top.
Ganska rolig och lättsmält komedi om småstadstjejen Donna som drömmer om att bli flygvärdinna. Fantastiska frisyrer och extravagant smink och en mycket rolig Christina Applegate (älskar henne!).
Trailer här.

burt
The Incredible Burt Wonderstone.
Om två magiker som efter många år ihop har börjat hata varandra. Deras Las Vegas-show läggs ner och de måste klara sig på egen hand samtidigt som en nyskapande trollkarl äntrar magikerscenen (spelad av Jim Carrey).
Trailer här.


Mean Girls
Skriven av Tina Fey med Lindsay Lohan i huvudrollen. Elak, smart, rolig, feministisk och rosa rosa rosa. Innehåller självklart populära och inte så snälla tjejer som går i slow motion i en skolkorridor medan alla runt omkring hänförs.
Trailer här.


Youth in Revolt
När Nick Twisp (Michael Cera) åker på husvagnssemester med sin mamma och hennes nya kille möter han sextonåriga Sheeni och blir tvärförälskad. Problemet är att han är alldeles för blyg för att säga något vettigt. Han skapar därför ett alter-ego: Francois, som är oemotståndlig för alla tjejer och kan både hångla och röka cigaretter. Mina favorit-Michel-Cera-film!
Trailer här.

 

Andra filmtips:
6 finfina franska filmer på netflix.
Mina 20 bästa filmer på Netflix
Mina 10 bästa high school-filmer
Samt hela min filmkategori förstås!

 

Translation. 10 movies great for hangovers on Netflix.

 

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar