Sandra Beijer
Hej jag heter Sandra och jobbar som författare och bloggare. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

12 år av septemberoutfits.

Vi tar en tripp down memory lane innan september är slut. Septembers outfits dom senaste tolv åren:

september
2018.
Franskinspirerad fredagsoutfit från förra året. Varför har jag inte så här långt hår på riktigt.
DRÖM hade det varit.

Annons

thursday
2017.
Prickig klänning, munktröja och kängor. Tog dessa bilder inför ett ”nu flyttar jag bloggen till Elle”-inlägg.

Annons

outfit.
2016.
Kavaj och rutig skjorta körde jag tvåtusensexton inför släppet av min andra roman. Och minikjol såklart. Alltid minikjol.

thursday
2015.
Tvåtusenfemton var jag jätteblond och hade svart jeansjacka med ludd. Gillade verkligen att vara så här blond, men så jobbigt att fixa utväxten var sjätte vecka liksom.

Annons

fanny's birthday.
2014.
Året innan var jag väldigt rödhårig och gillade Vampire Weekend.

new york saturday.
2013.
Knytblusens år i mitt liv. Och en rosa kjol jag använde så mycket att snart fanns ingen kjol kvar.

friday.
2012.
Ärtgrön kjol och fult t-shirtlinne påväg till en dagsfest.

Annons

friday party.
2011.
Hajtröja (oj som jag älskade den hajtröjan), scarf och lösögonfransar deluxe i lägenheten på Lower East Side 2011. Jag och Nina hade hemmafest för att det skulle komma en tropisk storm dagen efter. Oj oj oj oj vad jag fick skit på bloggen för att vi festade innan en potentiellt farlig storm. Men asså, fest utesluter inte prepping. Ångrar än idag ej min stormfest, man kan ta saker på allvar även om man dricker vin samtidigt.

my saturday.
2010.
Tjugofem år, lugg och rosett i min lägga på Nortullsgatan. Den lägenheten var alltid stökig för jag hade inte hunnit bli pedant då.

Karlskrona
2009.
Hittade knappt bilder på mig själv september 2009. Tio år sen då. Röd t-shirt, röd rosett och en öl. Var tjugofyra år och målade svart eyeliner varje dag.

sunday
2008.
Peak Niotillfem-bloggstil. Rosa cykel, tokig posering, gullig look.

sunday
2007.
Och sist men inte minst 2007. Jag var nyss fyllda 23, hade precis kommit efter tre månader i New York, börjat mitt första riktiga jobb (som copy), var väldigt mycket singel och hade den här pay-offen på bloggen: Boys, beer and bows.
Rimligt på alla sätt och vis!

Dela på:

26 kommentarer till “12 år av septemberoutfits.”

 1. Sara skriver: 28 september, 2019

  Så kul att se! Blir ju att gå tillbaka för mig med. Tänk att du varit min vän i tolv år. Och vi har aldrig bråkat ?‍♀️?


 2. Alexandra skriver: 28 september, 2019

  Gud vad skönt att höra att man fortf kn bli pedant efter 25 :)))) lever på hoppet


  1. Emelie skriver: 28 september, 2019

   Eller hur!!! Sitter i köket just nu och både jag och killen har varit sjuka hela veckan så noll energi till städning, plus att vi har en ettåring = det ser ut som ett hoarderhem och jag hostar för mycket för att orka göra någon stor insats :((

   En dag!!! En dag ska jag bli pedant!!!!!


  2. Signe skriver: 28 september, 2019

   Jag blev pedant typ vid 32… 🙂


   1. Ella skriver: 28 september, 2019

    34 för min del!


  3. A skriver: 29 september, 2019

   Exakt vad jag skulle skriva. Detta inlägg förändrade mitt liv. Jag trodde man dömdes till antingen stökig eller pedant vid födseln. Jippie!!!


 3. C skriver: 28 september, 2019

  haha lol att folk lacka på att ni hade fest innan en storm

  ha en fin lördag! <3


 4. A skriver: 28 september, 2019

  Haha har verkligen OFTA tänkt, äsch det är lugnt att jag inte har städat för det började inte Sandra heller med förrän hon var typ 26! Bara det att nu äär jag ju 26………………


  1. Sandra Beijer skriver: 28 september, 2019

   Skulle säga att jag blev det snarare runt 27, så stöka på ett år till


   1. A skriver: 28 september, 2019

    PHJUU! <3


 5. Mikamammaspengar.com skriver: 28 september, 2019

  Jag hoppas också på att bli pedant någon dag! *håller tummarna* 😀


 6. Christine's Storiesnouw.com skriver: 28 september, 2019

  Jag är snart 35 år och är fortfarande inte pedant. I alla fall inte med städning. Jag orkar liksom inte prioritera att hålla min lägenhet kliniskt ren när det finns så mycket annat roligt att göra ute i världen 🙂
  För övrigt är det kul att se en tillbakablick i de senaste tolv åren i ditt liv för vi är ju lika gamla. Alltså livet mellan 23-27! Trodde att jag visste allt men var nog mest bara naiv och ängslig, haha!


 7. Lise skriver: 28 september, 2019

  Hur snabbt går tiden egentligen? Fint iaf!


 8. Mia skriver: 28 september, 2019

  Hej Sandra! Jag vill så himla gärna höra mer om att du är pedant!! Alltså på vilket sätt? När hände det? Hur städar/organiserar du? Osv.. skulle vara roligt inlägg. Puss o tack för fin blogg!


 9. Annika skriver: 28 september, 2019

  Aah måste bara: 2008-halsduken, fick man den typ i nån bloggeventsgoodiebag? Äsch hur ska du minnas det glöm att jag frågade ? Men rätt säker på att jag hade en likadan och att jag måste ha fått den nånstans


  1. Isabelle skriver: 29 september, 2019

   är den inte från h&ms samarbete med sonia rykiel? 🙂


 10. Signe skriver: 28 september, 2019

  Sandra vill du hjälpa mig??! Jag är bjuden på fest med tema ”Hollywood glamour” och vi ska tänka oss typ röda mattan. jag vill såklart gå all in med glitter och paljetter och volymiga lockar men kanske skippa en lång zac posen-klänning. 🙂
  Så vad ska jag ha på mig? Kan du inte ha ett inlägg a la ”casual röda mattan” och tipsa om massa fina outfits? 😀


 11. Lisa skriver: 28 september, 2019

  Hej Sandra. Det är såhär att jag om en månad ska åka till Paris för första gången . Och inte nog med att jag är orimligt peppad inför resan så har jag lite ångest hur en ska packa resväskan med kläder. Jag föreställer mig att franska kvinnor är oerhörda stilsäkra varelser och jag skulle smälta in bland dem. (Hatar känslan att känna mig som en ”turist”). Jag tänker att du kanske har insider-tips på hur en ska smälta in bland alla fransmän, och det behöver inte enbart vara klädestips och lite mer som saker en ska undvika. Kram


 12. Saraappetiteandotherstories.com skriver: 28 september, 2019

  Alla looks underbara, men 2017 vinner helt klart!


 13. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★saramadeleine.se skriver: 28 september, 2019

  Jag tycker det är charmigt med hem som inte är som i en inredningstidning, där man liksom kan hitta någon pryl på fel plats då och då. Jag älskar att ha snyggt runt mig, men kan ändå se det fina i att inte ha det där med pedantiskt vitt hem som alla andra har som något mer levande. Nästan som att befinna sig i en sommarstuga liksom, man tar livet som det kommer här och nu.


  1. Sandra Beijer skriver: 29 september, 2019

   att ha pedantiskt är ju inte lika med vitt och tråkigt? Har du sett hur jag bor och hur mycket grejor jag har?


 14. Susanne skriver: 28 september, 2019

  2017 är också min favorit. Jag undrar alldeles för ofta var den där klänningen tog vägen? Ha en fin lördagkväll nu alla.


 15. hårtips skriver: 28 september, 2019

  Ditt hår hade ju varit sådär långt nu om du inte gick och klippte av det hela tiden 🙂 Jämför man bilder på dig från slutet av 2016 (när du bloggade om att du skulle börja spara ut håret) så ser det ut som att ditt hår bara växt typ 15 cm sen dess. Och hår växer runt 10-15 cm per år, inte 5 cm/år. Så tips: Om man inte sliter något extremt på håret så behöver man inte toppa mer än max 1 cm 1-2 ggr om året. Men gör som du vill såklart!!


  1. Sandra Beijer skriver: 29 september, 2019

   det blir så hiiiiimla torrt bara. måste liksom.


 16. Ag skriver: 29 september, 2019

  Ett ständigt önskeinlägg: Samling av tidigare outfits/kläder som du inte hade tagit på dig idag och (om du minns) vad som fick dig att gilla plagget ifråga tidigare! Tycker det är konstigt intressant när folk kritiskt ser tillbaka på hur sin stil har förändrats. Vore extra kul med dig eftersom jag följt dig så länge och i många år har låtit min stil influeras av den som du för dåvarande haft.


 17. Brie skriver: 10 oktober, 2019

  Älskar detta inlägg! Mer sånt❣️


Annons
Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/vinterjackan-2/