Annons
Annons

13 frågor att plugga på inför niotillfemprovet.


 

Skoja. Det finns inget prov. Här kommer en rolig lista bara!
photo by yasmine winberg

1. Har du något smeknamn?
Sandris, Sandy, Beiker, Candy, Molly Fryxell till exempel. Niotillfem av folk jag inte känner på internetz ibland. Men mest Sandra. Baby av M + märkliga smeknamn som jag ej kommer skriva här.

Annons

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Sjunga framför spegeln minst en gång om dagen kanske.

3. Andra måsten?
Planera in när/hur/vad jag ska äta. Tror detta ligger kvar från när jag hade problem med maten, men nu har det liksom evolvat till ett extremt roligt fritidsintresse. Vill att alla måltider jag äter ska vara asgoda och kul. Så det var ju en bra levling.

4. Några lyxvanor?
Restaurang, rödvin och cava ute, god olivolja och buffelmozzarella. Till exempel! Älskar typ allt som är lyxigt. Typ som i måndags när vi gjorde lobster rolls hemma bara sådär. En måndag! Hummer! Vi firade inte ens nåt! Lyx! Så! Bra! Grej! Yes!

5. När ingen ser, vad gör du då?
Allt det ni gör.

6. Vad stör du dig på hos andra?
Oftast är det nog att folk går långsamt på gatan. Stör mig dagligen på detta och har utvecklat en slags TV-spelsteknik där jag liksom åker slalom mellan folkmassor på ett sätt som jag absolut hade fått guld i om det varit en sport.

7. Vad gör dig ledsen?
När folk skrattar ÅT mig. Då hugger det till i magen och jag har en dålig känsla i kroppen resten av dagen.

8. Vilken sida av sängen sover du på?
Den närmast fönstret, oavsett var jag är.

9. Vad gillar du för filmer?
International quirky movies with a strong female lead enligt min Netflix-algorytm.

10. Gråter du ofta?
Nej. Bara när jag är ledsen. Samt när jag ser sorglig film.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?
SÄKERT.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?
L is for the way you looooook at meeeee O is for the only one I seeeee

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Känna mig trygg och älskad typ. Känt mig lite skör på sistone.

 

lista från hanna.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar