Annons
Annons

15 tokyo-ögonblick.


 

tokyo.

Jag har ju inte med mig min stora kamera hela tiden här, så vissa dagar lämnas odokumenterade. Eller, det gör de egentligen inte, för jag fotograferar ju med mobilen ändå. Tänkte vi skulle titta på några sådana ögonblick de senaste två veckorna i Japans huvudstad.

Annons

tokyo.

Det här var ju ett ganska stressigt problem stundtals i början av min vistelse. Nu har jag dock lärt mig tecknet för spolning! Det första och enda tecknet jag kan hehe.

tokyo.

Det här äter jag varje morgon till frukost. En kletig risboll med bönor, även kallad onigiri. Den är dögod. Kan man köpa såna här någonstans i Stockholm eller?

tokyo.

En dag gick jag och Stina på museum. National Art Center (<- obs mäktig byggnad). Vi såg en utställning med klädskaparen Issey Miyake samt swoonade ganska länge i museishoppen som var en hel våning. Alla museishoppar borde va så stora.

tokyo.

En annan gång var jag på en klubb som var helt full av körsbärsblomster. Fick panik för att det var så vackert, och allt blir ju dessutom extra vackert när man är några glas prosecco in.

tokyo.

Hej hej. Har lite mer rouge för varje dag som går här.

tokyo.

En kväll gick vi på igelkottcafé. Eller det var egentligen en igelkottaffär men man kunde klappa på igelkottarna i en timme för typ en hundring. Det var ganska tveksamt såklart, jag tror inte jag kommer gå på mer djurcaféer (finns ganska många här). Igelkottarna var så sjukt gulliga dock, började typ gråta av gullighet.

tokyo.

De bodde tillsammans i stora terrarier men var väldigt sällskapssjuka och hoppade nästan upp på en när man sträckte fram handen. Sedan kröp de ihop till en boll i ens handflata och somnade <3 :’)

tokyo.

En ganska spattig en tog sig snabbt in i min jeansjacka och la sig tillrätta i min armhåla. Obs på det lilla benet.

tokyo.

En annan gång var jag i Ueno-parken och kollade på körsbärsblommorna. Detta strukturerande picknickande hade passat Sverige tycker jag!

tokyo.

I tisdags åt jag middag i Shimokitazawa med det här gänget.

tokyo.

En selfie också!

tokyo.

Jag hade önskat mig att vi skulle gå någonstans och äta okonomiyaki så det gjorde vi.  Okonomiyaki är en japansk pannkaka kan man väl säga, med kål och ägg och massa goda grejer. Gillade mycket och vill äta igen.

tokyo.

Och så här såg det ut när jag tog den bilden : )

tokyo.

Tokyo <3

Nu är det ju förresten påsklov så fram till tisdag ger jag mig själv halvledigt och publicerar bara ett inlägg om dagen så ni vet! puss.

Translation. Some snapshots from the last couple of weeks.

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar