Annons
Annons

2016 i kläder. juli – december.


 

Summerar ju mitt 2016 i kläder (+ lite tankar då såklart). Här kan ni läsa del 1.
Här kommer den sista delen!

1
2

Juli var varm och jag var utomlands nästan jämt. I Frankrike, i Spanien. Blev fräknig över axlarna, hade nya jeansshorts och införskaffade mig ett par Pradaskor i sammet.

Annons

1
2

Augusti var Way Out West, min födelsedag, och en ny väska. Jag hade chokers nästan varje dag och jag och M var så vansinnigt extrakära i varandra. Jag säger inte det för att älta – utan för att det är verkligen var så och att livet är så knasigt och oberäkneligt.

1
2

September var några veckor i New York och min kompis Mathieu gifte sig. Jag åkte till Bokmässan och min andra roman kom ut. Jag hade en ny keps och en ny kavaj och började gråta i duschen ibland utan att fatta varför.

1
2

I oktober åkte jag och Gustav till Los Angeles för att se Veronica Maggio. Jag bar mycket sweatshirts och denim och vaknade ibland med ett tryck över bröstet så tungt att jag trodde att skelettet skulle brytas av.

12

I november blev jag singel och tog inte så mycket bilder. Hade en ny lackkjol, åkte på signeringsturné genom Sverige och åt antihistamin för att få ner svullnaden under ögonen.
12

December var varm för jag åkte till St. Barths med min familj. Fick fräknar över axlarna igen, bar herrskjortor över bikini och sandaler och klänning på kvällarna. Väl hemma igen bestämde jag mig för att spara håret långt, färgade utväxten, fick hångla med en söt kille (flera gånger t.o.m!) och gick på klubb för första gången sedan jag blev singel.

Nu är 2016 slut. Av 2017 önskar jag mig extremt många varma sommarkvällar som aldrig någonsin tar slut, tack.

 

Translation. Outfits of 2016. July – December.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar