Annons
Annons

24 timmar i Göteborg.


 

home
Nu får ni följa med mig när jag reste till Göteborg i onsdags och sedan hem igen på torsdagen. Det är märkligt att resa helt ensam. Känns lite som att man slutar att existera när man inte talar med någon på många, många, timmar. Ingen vet var man är och man tar inga foton. Så därför tog jag foton. Bloggskadad eller självupptagen ni får bestämma. Antagligen en kombination.

Annons

Det började här, i mitt vardagsrum. Som var nystädat och hade tulpaner i olika små vaser.

home
Hade en t-shirt från Wildfox och jäääättetorrt och flagigt ansikte, men det syns ju inte på foton tack å lov.

-
Jobbade på kontoret på förmiddagen och hade matlåda med mig. Grönkål, mozzarella, hackad purjolök, persilja och basilika med massa citron och olivolja. Ja, plus salt och peppar då. Nu vet ni. Äter detta ofta till lunch. Mozzarella är livet.

-
Efter lunchen gick jag och hämtade ut paket och postade post och sen gick jag hem och hämtade en halsduk för att jag kom på att jag glömt att packa det till min resa. Använde den inte en enda gång.
Passade på att vila några minuter i en fåtölj då. Lyssnade på Fördomspodden i lurarna hela dagen btw. Hade inte hört den innan men lyssnade på 6 (!) avsnitt bara den dagen.

juan-les-pins
Fotade även av min novell till fredags-blogginlägget.

gothenburg
Sedan promenerade jag till T-Centralen och så bar det av sydväst. Var halvpepp, Gbg är inte direkt en favoritstad i mitt liv just nu, men det är som det är.

gothenburg

Men staden ville visa sig från sin bästa sida. Det var 17 grader när jag kom fram på kvällen och jag blev uppgraderad på Hotel Flora där mitt förlag bokat rum till mig. Till ett helt rosa rum!

gothenburg

Jag beställde upp roomservice i form av pizza och ett glas cava på rummet och kollade på Sveriges Yngsta Mästerkock.

gothenburg

Dagen efter vaknade jag upp och klädde på mig kläder som matchade mitt rum.

gothenburg

Och sedan gick jag till Pocketshop för en författarfrukost. Min senaste roman har ju nyss släppts i pocket. Min nya novell fanns även till försäljning. Och Det handlar om dig såklart.

gothenburg

Jag blev intervjuad och läste högt ur novellen. Tack alla som kom! <3

gothenburg
Efter frukosten gick jag tillbaka till mitt rum. Hängde i sängen och svarade på mail innan det var dags att checka ut.

gothenburg

Åt göteborgsk cesarsallad med räkor istället för kyckling och bacon till lunch + läste bok.

gothenburg

Sedan föreläste jag för ett gäng nior på Internationella skolan i Göteborg. Femtonåringar är bäst. Här på bilden har dom dock inte riktigt gått in i klassrummet än som ni ser.

gothenburg

Och efter det tog jag tåget hem.

home

Var såhär glad över att vara hemma igen!

(0)
(0)
(0)
18 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar