Annons
Annons

3 bra grejer som har hänt och kommer att hända.


 

Här kommer lite smått och gott i ett tuttifrutti-tablettaskigt blogginlägg.

day

Igår åkte jag fyra timmar till Borås för att presentera min bok på förläggardagen. Det var 125 bokhandlar från hela Sverige som man skulle charma så att de ska vilja köpa in boken till sin affär. Det var första gången som jag pratade om Allt som blir kvar offentligt så det var lite nervigt. Gud vad handlar ens min bok om tänkte när jag stod och väntade på min tur.
Men det gick bra tror jag! Björn Linnell intervjuade mig, alltså han som är ihop med Lena Andersson. Kan man bli lite nervös bara för att man tycker att nåns flickvän är så himla cool eller? Jag blev i varje fall. Hade en prat-slot på prick 10 minuter och sedan åkte jag fyra timmar hem igen.

Annons

1
Annan kul grej, och kanske extra vink till alla mina norska läsare! Snart kommer den norska antologin Mensen ut i Norge. En antologi om mens rätt och slätt. Jag är en av skribenterna och har skrivit en sexnovell i den (hehe). Mer om det snart! Ska säga till samt lotta ut lite böcker när den är ute i butik. I alla fall fick boken högsta betyg (sex av sex tärningar!) i Norges största tidning VG i veckan. De hade även nämnt min novell i recensionen som en av favvosarna vilket gjorde mig så glad! Mer mensligg åt folket.

bbcon
På lördag är det BBCON, Sveriges största event för bloggare, influencers och marknadsförare. Jag och min chef Kia på Metro Mode kommer prata om hur vi tänker kring samarbeten som gör både kunden, bloggaren och läsaren glad. Klockan 10.00 på lördag snackar vi! Massa andra spännande grejer händer också, och det finns ännu biljetter kvar. Köp din här.

 

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar