Annons
Annons

3 frågor 3 svar.


 

tokyo
1. OM ATT BO UTOMLANDS KORTARE PERIODER:

Kom på att jag är lite nyfiken på en sak. Du var ju i Tokyo för ett tag sedan för att prova bo där i en månad och har gjort samma sak i New York, verkar som att du brukar göra det typ en eller ett par gånger per år. Har du något nytt ställe som du är sugen på att prova bo på? Tycker det är sjukt inspirerande att du byter ut din vardag lite då och då!
– >
Hej och tack! Att bo utomlands lite här och där i kortare perioder är mitt bästa sätt för att maxa frilanslivet och samtidigt bli av med lite bo-utomlands-längt som ibland sköljer över mig. När man kommer hem igen efter några veckor så uppskattar man dessutom det liv man har hemma så himlans mycket. Tipsar alla som har möjligheten till detta att göra’t!

Annons

Sedan jag blev frilans 2013 har jag förutom New York och Tokyo som du nämner även varit i Paris i tre månader på raken (ett inlägg om detta här!). New York försöker jag åka till en månad varje höst och några veckor varje vår. Tokyo blev det för att jag alltid har velat bo där men typ ”väntat” på när det skulle passa bättre i mitt liv. Sedan kom jag på att man kan ju inte sitta och vänta utan det var bättre att jag bara bokade en biljett och hängde där i några veckor i alla fall för att få bort abstinensen.

Jag har inga planer på andra platser just nu. Kommer vara i New York i alla fall 2-3 veckor i augusti och september. I vår får vi se! Puss.

july in stockholm.
2. OM LANGOS:

Var köpte ni langos!?!?! Måste få veta!!!
-> Haha. förra veckans vanligaste fråga var var sjutton jag åt langos i Stockholm. Klart ni ska få veta det. Det var på ett ställe som heter Kobber som ligger på Kungsholmen. Det var ”dagens rätt” som var langos den dagen, så jag vet inte om det är något de alltid har. Men de borde för det var väldigt gott.


3. OM GILMORE GIRLS:

Men asså vi måste prata mer om GG. Har också kollat igenom alla säsonger igen, och nu när det ska komma en uppföljningssäsong blir jag galen. Har funderat ut potentiella storys för ca alla i serien, och jag kan fan inte bestämma mig för vem jag vill att Rory finally ska leva livet med. Har precis googlat bilder på Milo och dör över hur snygg han är, men samtidigt, när jag har sett de senaste säsongerna med Logan så bara vill jag ju att de ska leva ett rikt och trevligt liv i alla fall… fast ändå inte!! Hur ska det bli egentligen??? men mest hoppas jag verkligen på att det ej blev en jävla Luke för Lorelai.. vill så gärna att det ska bli Chris i alla fall…
och när jag läser min egen kommentar här så känner jag mig typ ambivalent.. HUR SKA DET BLI?! Vill ej att det ska bli klyschigt!!!

Hej! Jag har äntligen sett klart samtliga Gilmore Girls-avsnitt. Puh. Men du, vad fint det slutade tycker jag (ska ej avslöja mer än så)!
Längtar också så himla mycket efter uppföljningssäsongen!! Det var hela anledningen till att jag började kolla om det, för att verkligen vara redo till de nya avsnitten ^^

Ang Rorys grabbar så funderar jag mycket på det också. Jag tycker alla hennes tre (eller fyra om man vill räkna med Tristan men det vill man kanske inte) är himla hunkiga. Så härligt med en casting director med bra killsmak. Dean är ju dock riktigt värdelös, svartsjuk och trist i personligheten så han kan vi ju hoppa direkt.

Logan är charmigast med mest glimt i ögat tycker jag, men har ett humör som jag inte alls gillar. Han försvinner iväg och manipulerar Rory på ett obehagligt sätt som jag inte tror är en kille som är bra att ha runt sig i långa loppet.

Jess är min drömmigaste. Även om han beter sig otillgängligt och douchigt när han och Rory är ihop så tycker jag han växer under seriens gång och blir rätt fin och förståndig i slutändan. Dessutom kan ingen titta under lugg som honom, gudars. Så om jag fick önska så önskar jag mig honom. Ser framför mig att de lever som något bohemiskt kulturpar någonstans i Brooklyn och har massa rödvinsmiddagar med konstnärer och författarvänner!

Men om jag får gissa tror jag att Rory kommer vara singel när serien börjar och sedan kanske bli kär i någon helt annan. Snubbar är ju inte prio i Rorys liv, vilket jag gillar. Jag tror hon kommer va hardworking prisbelönad superjournalist, säkert i Washingtons politiska korridorer eller nåt.

Ang Lorelai vs Luke och Chris håller jag inte riktigt med dig ang Chris. Jag tycker hon och Luke är meant to be!

 

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar