Annons
Annons

3 frisyrer i 4 steg.


 

hair

I torsdags gjorde jag pincurls när jag kollade på en lökig film som jag ändå måste ge 2 plus pga att Max Greenfield (schmidt i new girl) spelar douchig hipster som ligger med Aubrey Plaza. Sedan somnade jag och vaknade 9 timmar senare.

Annons

hair

Och hade jättelockigt Shirley Temple-hår.

hair

Om man försiktigt borstar igenom håret underifrån och formar lockarna med händerna får man Marilyn-svall.

hair

Och om man inte ger upp utan borstar i fem minuter till får man stora mjuka lockar á la Hollywood.

hair

Dagens tips om ni har slut på liv på Candy Crush när ni kollar på film men ändå vill göra något med händerna.

 

(0)
(0)
(0)

8 kommentarer till “3 frisyrer i 4 steg.”

  1. Väldigt fint!
    Har man föresten slut på liv på candy crush så behöver man bara ändra datumet till imorgon på sin iPhone, gå in i appen och vips har man fem nya liv 😉 så kan man ändra tillbaka datumet direkt också. Yes, i’m sad! 😛

    1. Hehe jag gjorde detta på smurfspelet som var poppis för några år sen men när jag hade gjort det för många gånger upptäckte appen det på något vänster och jag fick börja om från början 🙁

  2. Vi lärde känna varandra i gymnasiet men det är först nu ett år senare som han har blivit en av mina närmsta vänner. För några månader sedan insåg jag hur mycket han betyder för mig och att jag älskar att spendera tid med honom. Försökte förtränga dem känslorna och tänkte att jag bara gillar honom riktigt mycket som kompis. För en månad sedan drack jag för mycket på en hemmafest, då satte jag mig bredvid honom höll hans hand och lutade mitt huvud emot honom. Det var först då jag insåg att jag gillar honom mer än som bara en vän. Efter den kvällen förändrades någonting mellan oss och det kändes helt plötsligt lite nervöst att träffas efter den händelsen. Har sätt flera tecken på att han kanske är intresserad men jag blir ändå osäker. Så fort vi sitter på caféer med våra vänner brukar våra ben nudda varandra under bordet och det har hänt några gånger, de senaste två helgerna har vi sovit tillsammans efter varje utekväll och igår åkte vi och shoppade med två av hans nära vänner.
    Flera gånger har personer i vår omgivning frågat om vi är tillsammans, om det är vår låt som spelas på radion eller påpekat att han kanske är intresserad av mig. Samtidigt blir jag osäker för han frågar aldrig hur jag mår och det är jag som håller om honom när vi sov tillsammans och inte han som håller om mig. Hur fan vet man att ens bästa vän är intresserad på riktigt och inte bara ser mig som sin bästa vän? Vad ska jag leta efter för tecken? Tänker händer det så händer det och hade han varit intresserad hade han sätt till att få träffa mig själv. Kan även tillägga att jag är ganska blyg som person och att han är raka motsatsen han är öppen, social, har lätt för att ta kontakt med nya människor men jag har aldrig sätt honom hångla/kyssa med någon tjej, tänker att han kanske är osäker när det gäller tjejer?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar