Annons
Annons

3 saker om Tokyo.


 

1.

Sofie har intervjuat mig om Tokyo på nyheter24:as resesajt.
Läs här vetja!

.
2.


En flicka som heter Hanna är i Tokyo en hel månad och uppdaterar ofta om sina äventyr. Jag älskar att följa med folk på resor och om du också gör det, klicka här!

Annons

.
3.
Vi avslutar med en bild som Said tog på mig när jag var i Tokyo i våras som är så fint blå:

Och sen vill jag också säga tack för alla fina kommentarer i förra inlägget. Ni gör mig så glad på sätt som knappt går att förklara. Tycker så mycket om er.
.


3 Tokyo related things: 1. A travel site made an interview with me about my trips to Tokyo. Read it in Swedish here. 2. A girl called Hanna has a lovely little blog where she writes about her one month vacation in Tokyo. Read it here. 3. A picture of me that Said took this april under the cherry trees in Yoyogi park.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar