Annons
Annons

3 tv-serier som jag följer just nu.


 

Två av mina favoritsamtalsämnen är TV-serier och mat. Här kommer ett inlägg om det förstnämnda. Tre serier som jag följer just nu som ni också borde följa. Tycker jag i varje fall.

3

Easy är en ny Netflix-serie som hade premiär i dagarna. Kan vara det bästa jag någonsin sett på Netflix faktiskt.

Annons

1

I varje avsnitt får man följa olika kärlekshistorier och relationer och manuset är så välskrivet, skådespeleriet så bra. + jättemycket sex!

2

Massor av kändisar är med också, som Orlando Bloom, Malin Åkerman, Dave Franco, Jake Johnson och Kate Micucci. Med mera. Se den!

trop
En annan serie jag följer är Tro, Hopp och Kärlek säsong två. Finns på SVT Play.
Tro, Hopp och Kärlek är något så gulligt som en Bonde söker fru men med präster. Tycker om att alla är så försiktiga och lite fumliga på något vis. Älskar dejtingprogram i överlag.

madmen2

Den sista serien som jag bingekollar just nu är Mad Men. Vi ser om serien från början och den är precis lika awesome gång två. Feministisk, intelligent och välskriven. Dessutom: visst håller ni med om att seriens huvudroll hela tiden var Peggy? Älskar henne.

 

Translation. Three series I am watching right now: Easy on Netflix (amazing, please see this), a Swedish dating show with priests and I am also re-watching Mad Men again.

 

(0)
(0)
(0)
37 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar