Annons
Annons

5 fredagsfint.


 
1.

Fotoautomaterna i Stockholm är rätt värdelösa. Man får 1 bild istället för 4 och färgerna är skarpa och grumliga på samma gång. Vad hände med de röda sammetsdraperierna och de gulnade fotografierna? Jo, de flyttade till

Annons

Photocabine.
(tipstack till mademoiselle robot)

2.


Blixten Sixtens katt Toulouse.
Toulouse ser ut som en liten tjock, äldre män blandat med en mjuk ullboll. Älskart.

3.
Vi avslutade cigarrerna i tyst samförstånd och gick sedan ner i förrådet och tog upp extrasängen. De enda rena lakanen jag kunde prestera var de med mumintrollen på. De fick duga. Cary Grant i Muminlakan. Hans reaktion var sparsam: "Moomincharacters. How bizarre!"
En dag börjar en man vid namn CG lämna hemliga lappar runt om i Johannas lägenhet. Och inte bara lappar utan också rosor, champagne och en tung doft av Dior Pour Homme i sovrummet. Till slut förstår hon, den hemlige beundraren är Cary Grant. En charmerande blogg.

4.

Carbonara.
Kärleken jag har till min pojkväns pasta carbonara har varken en början eller ett slut. Ikväll ska jag laga sparris carbonara.

5.

(tipstack till björk)

.

Five things I like today. Photocabine, Blixtens Sixtens cat Toulouse, A blog about Cary Grant (in swedish), Pasta Carbonara and this youtube clip.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar