Annons
Annons

5 saker jag tycker om.


 

73 Questions With Lena Dunham by Vogue. Extra roligt dessutom att spana in hemma hos henne och Jack.

Sage and brown butter spinach pasta recipe. Enkla pastarecept är oftast dom bästa tycker jag. Detta med smör, parmesan och salvia.

Annons

Versus Versace pleated mini skirt. Mmmm veckad minikjol i militärgrönt!


@holasus. Instatips! Mexikanska Susana är kock och bor i London och tar magiska matbilder.


My Place: Stephin Merritt. Nowness har gjort fantastiska hemma hos reportage och jag kan egentligen rekommendera alla (Marianne Faithful! Kelis! Etc!), men allra bäst är reportaget hemma hos Magnetic Fields sångare Stephin Merritt. Varför är jag inte hans bästis. Tack du bloggläsare som tipsade mig btw <3

 

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar