Annons
Annons

5 sminkfavoriter just nu.


 

make-up

Flera har uttryckt att de önskar mer smink i bloggen. Självfallet, er önskan är min lag. Jag älskar smink ju, spenderar en hel del tid framför spegeln och har fler än en gång fått snubbkommentaren ”du skulle vara finare med mindre smink”. Men alltså. Nej nej. Smink är roligt och naturligt är ej min grej : )

Annons

make-up
Anastasia Dipbrow Pomade
Denna lilla burk har förändrat mitt ögonbrynsliv. Innan hade jag penna men den här målar man på med en pensel och den bygger och formar mycket enklare. Jag noppade bort typ alla mina ögonbryn när jag var tretton så kan inte direkt få Cara Delevingne-bryn, men den här hjälper så gott det går.

make-up
& Other Stories Pouf Orange Lip Pencil
Jag tycker korall, aprikos och andra orangetonade färger är fint när man är väldigt blek och rödlätt. Det här är en orange läppenna som jag använder innan jag sätter på läppstift. Att blanda den med rosa läppstift skapar en jättefin färg!

make-up
Sampar So Much to Dew Midnight Mask.
Det här är en nattmask jag verkligen kan rekommendera. Den återfuktar så jäkla bra, till och med när min hud varit sandpappertorr och jag tänkt att allt hopp är ute så har jag märkt stor skillnad när jag sovit med denna.

make-up

The Faceshop Lovely Me:ex i creamy peach.
En jättefin aprikosrosa ögonskuggefärg. Jag har en ljusrosa ögonskugga från & Other Stories på halva ögonlocket närmast näsan liksom, sedan denna färg på den andra sidan och skuggar därefter litegrann med en mörkare kolabrun färg. Här kan man se ganska bra hur denna ser ut på mig.

make-up

Diamond Lash Eyelashes. 
Är du hooked på lösögonfransar: sluta genast köpa dem i singelpar. I Japan (och säkert många andra länder i Asien) kommer de i sånt här multipack och det är ju en miljon gånger vettigare och billigare. Dessa köper jag på Ebay. Jag är alltid på jakt efter lösögonfransar som är halva eller hur man ska förklara. Så att de liksom inte ligger över hela ögat, då tycker jag att de tenderar att tynga ner och man istället ser lite onykter ut? Bättre bild hur jag menar och vad jag gillar här. Hur som helst har Diamond Lash många såna fina! Ska köpa en miljon när jag är i Tokyo!

 

Translation. Five make-up favorites.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar