Annons
Annons

6 fredagsögonblick från tokyo.


 

Jag hade inte tänkt fotografera igår pga regnade och var lite trött. Men så knäppte jag av några foton ändå med mobilen, så här kommer min fredag i ett gäng utvalda ögonblick!

tokyo.

Här ser vi då en människa som lider av grav jetlag. Vaknade 04.00 och kunde inte somna om. När jag skulle bege mig in till stan vid lunchtid var det som att det hade gått ytterligare en dag.

Annons

tokyo.

Jag mötte upp en bloggläsare för lunch och häng: Irma! Vi åt sushi och tog foton i automat för att föreviga oss. Som ni ser kan vi starta popband typ imorgon.

tokyo.

Sedan gick vi och kollade i sminkaffärer. Här har vi till exempel ögontejp för mer västerländska (?) ögon samt en foundation för bebishy. Alltså foundationen är inte för bebisar utan för vuxna som vill ha babyskin. Så intressant och knäppt att ha en bebis som ansikte utåt kände jag.

tokyo.

När klockan slog kväll mötte vi upp hennes kille och tog ett glas vin. Vinet kom i burkar och på menyn kunde man köpa en bucket med enbart wishbone-kyckling. Så man kan önska sig något varje gång!

tokyo.

Vi avslutade kvällen med cava vid detta bord.

tokyo.

Bredvid oss var det födelsedagskalas. De verkade så glada och gulliga.
Sedan gick jag hem och tänkte bota min jetlag men vaknade ändå två inatt och var vaken i fyra timmar så idag känner jag mig återigen ganska så grusig. Hoppas det vänder snart!

.

Translation. Friday in Tokyo! Lunch, wine, purikura and make-up shopping with my blog reader Irma!

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar