Annons
Annons

6 klädesplagg och accessoarer som jag tycker är extra fint just nu.


 

Mina fem största intressen i livet är nog:
– äta god mat
– laga olika pastarätter
– va lite salongs med kompisar
– skriva när orden brinner
– kläder
Tycker det är lite roligt varje morgon när man ska komma på vad man ska ha på sig? Även om jag kanske inte har en revolutionerande klädstil så vet jag precis vad jag tycker om, och de där dagarna när man känner sig särskilt fin känns det som att hela själen lyfter någon extra centimeter.
Här kommer 6 saker som jag tycker mycket om just nu:

Annons

a
Långärmade t-shirts. Eller tunnstickade tröjor med hög ringning i halsen. Kombinerat med höga blåjeans : två tummar upp.

b
Sammetsklänningar. Gärna med spaghettiband. Tänk typ Courtney Love.

f
Glossy nude lips i aprikosrosa. Ganska svår färg eftersom den typ försvinner bara man tar en liten kaffesipp. Men så otroligt fin tycker jag. Särskilt kombinerat med långa lösögonfransar och svart eyeliner.

e
Preppy med en nypa grunge. Så här tycker jag 2016 års sextonåring ser ut och jag tycker de är så HIMLA fina. Kära nutida sextonåring: förändras aldrig.

d

Rosa med sportiga detaljer. För att tona ner det übergulliga: kombinera rosa stuff med stora hoops, gympaskor, sportiga linnen etc. Så fint!

c
Mom jeans. Om ni undrar hur många mom jeans som jag provat i diverse olika provrum det senaste året så skulle jag tippa på över tio modeller. Ett extremt svårt plagg att känna sig bekväm i om man gått runt i minikjolar i femhundratusenmiljarders år. Men innan 2016 är slut så. Då ska jag hittat mitt par.

 

Bildkällor finnes här.

 

Translation. 6 accessories and clothing I like right now. Image sources here.

(0)
(0)
(0)
22 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar