Sandra Beijer
Hej, jag heter Sandra och är författare, bloggare och skribent. Har skrivit tre romaner och bloggat sedan 2005. Tycker om fredagar, cava och när det är sommar.
Annons

7 fina saker jag rekommenderar just nu.

Såg Gräns på bio förra lördagen och blev helt tagen. Skrattade, grät, skrämde slag på Jenny när en bil tvärnitade i filmen.
Den får 4,5 av 5 spaghettis.
En så så fin kärlekshistoria. <3

Annons

Jakke’s fuskpälsjackor är otr-oo-liga. Som godis och Disneyfilmer. Var och kände på den där rådjursvarianten i veckan på Åhléns ?

Ett år gammal artikel men strunt samma, Architectural Digest visar foton från hemma hos den bortgångne konstnären Enrico Baj och hans fru Roberta. Det är så fint här!!!
Ska bo så här sen, med saker och grejer och tavlor överallt.

Annons


Det är mycket viktigt att ni äter pasta nu när det är helg. Här är det senaste pastareceptet jag sparade på min Pinterest: Pumpa-ravioli med brynt smör, salvia och valnötter.


ACNE + Fjällräven. Ett collab med accessoarer man blir glad av. Mer färg åt alla.


Konstnären Fiona Bates gör gullliga sardiner i keramik som jag vill ha hemma hos mig. Extremt nödvändiga att äga. : )


Moonica Mac – Till slutet av augusti.
Herregud kan jag ha lyssnat på den här singeln trettifyrti gånger kanske?
Och kan det här vara en av de vackraste textraderna som skrivits:

Men inte ska du bry dig
att mitt hjärta gör ont
Nej, lämna det åt mig
jag har det hellre ont
än tomt

❤️

Dela på:

20 kommentarer till “7 fina saker jag rekommenderar just nu.”

 1. Anne skriver: 15 september, 2018

  Jaaa, sardinerna, direkt in på min lista också! Går tydligen att hänga på väggen, perfekt till tavelvägg i kök. Mer keramik till folket!!


 2. Niii skriver: 15 september, 2018

  Alltså den här låten. Tack! Känns som om hon sjunger precis ur hjärtat på mig just nu.
  Och Gräns är en fantastisk film – alla borde se den!


 3. Milla skriver: 15 september, 2018

  Åh sardinerna är gulliga<3


 4. Emma skriver: 15 september, 2018

  Instämmer ang Gräns. Eva Melander var så himla bra.


 5. elsa skriver: 15 september, 2018

  Sardinerna <3<3 och tack för låttips, ska lyssna direkt!


 6. Sandra skriver: 15 september, 2018

  Åh sån pasta åt jag på beauty&essex sist jag var i New York, den var ??
  Ska prova areceptet!


 7. Sofia skriver: 15 september, 2018

  Gillade också Gräns, så annorlunda film! Rekommenderar den verkligen också till de som inte sett den. Såg den på Capitol med ett glas rödvin till ?


 8. Kaykay skriver: 15 september, 2018

  Ditt hår har blivit SÅ långt. Jag sparar själv ut och vill veta hemligheten. Äter du fortfarande hårbjörnarna?


 9. Karl Marx skriver: 15 september, 2018

  det här är inte elakt och menat mot nån – – men tror alla mår bättre av att inte köpa så mycket kläder – – dels därför att det ofta är ett självdestruktivt sätt att söka identitet, om det är det som söks undermedvetet (hela tiden sökande efter den perfekta tröjan som är Jag och uttrycker Mig på något av eftersträvade bästa sätt) – – dels därför att det upptar så mycket tid när man letar kläder, tid som kunnat lagts på att lösa cancerns gåta


 10. En annan Sandra skriver: 15 september, 2018

  Låten! <3 All the feels på den mitt i min hjärtesmärta. Träffade en kille i Amsterdam i somras och det sa bara pang och klick och allt sånt där men nu är vi båda i våra hemstäder på varsin sida av jordklotet. Vi har fortsatt att höras flera gånger i veckan sen dess men vi har ingen möjlighet att ses irl förrän kanske nästa sommar, men ändå kan vi inte släppa varandra och klippa kontakten (jag försökte lite halvhjärtat en gång men då sa han "jag tycker att vi borde fortsätta höras för man vet aldrig vad som händer"). Hjälp, vad göra? Jag är alldeles kär. Det gör lite ont och så.

  (Vet att det här hade passat utmärkt i 925-gruppen men är lite anonym av mig)


  1. Åsa skriver: 17 september, 2018

   Nej, man vet ju aldrig vad som händer! Håll kontakten, undersök möjligheterna att ses tidigare än nästa sommar och om det inte går, ses nästa sommar!


 11. frida skriver: 15 september, 2018

  åååååååh tack för den låten!


 12. Klara L. skriver: 15 september, 2018

  Tack för fina låttipset!
  Blev dumpad för en vecka sedan och ser att det är fler än jag som tycker att det är som att hon sjunger rätt in i hjärtat på en. <3


 13. Amelie skriver: 15 september, 2018

  Rådjursjackan MÅSTE du ju bara ha!!?


 14. Lisa skriver: 15 september, 2018

  Tips om du ska köpa en cykel: Köp en elcykel! Dyrare inköp men så värt att kunna cykla över broar och backar utan risk att bli svettig eller trött. Rekommenderar Ecoride – svenskt märke med bra kvalitet, tex denna: https://www.ecoride.se/vara-elcyklar/1-ambassador-28-8-vxl#/2-vaxlar-8/4-farg-vit


 15. Lisa skriver: 16 september, 2018

  Lyssnade på låten på väg hem i Stockholmsnatten nyss efter en heldags födelsedagsfirande med vänner. Tårarna började rinna direkt. Hon sjöng rakt in i hjärtat på mig. Trots att det gått en månad sedan jag grät över blivit lämnad i maj. På något vis kändes det ändå fint. Tack <3.


 16. Linalinapaciello.se skriver: 16 september, 2018

  Men vilken härlig godispåse med fina saker ?
  http://www.linapaciello.se


 17. Linnjustwannahavefun.se skriver: 16 september, 2018

  Men mums, ravioli med pumpa och brynt smör. Det måste jag också testa!


 18. M skriver: 16 september, 2018

  Att flyga mellan Berlin och Zürich tar en och en halvtimme. Jag lyssnade på låten på repeat HELA resan. Herregud och wow.


 19. Alexandra skriver: 17 september, 2018

  Den låten, är uppe i 12 ggr på repeat just nu! Hunnit möta 5 pers på kontoret och samtliga har fått order om att lyssna på den. Helt fantastisk! <3 <3 <3 Tack! Och ha en superfin vecka fröken Sandra!


Laddar
https://sandrabeijer.elle.se/listan-om-hosten/