Annons
Annons

8 photos from a tuesday.


 

Idag ska ni få följa med på en lagom händelserik tisdag, alltså för två dagar sedan, genom min telefon.


Morgon började förstås med frukost. Eller först gick jag på hälsoundersökning svintidigt och kollade att allt var okej med mig eftersom jag är sjuk prick hela tiden. Det verkade dock vara finfint, puh. Men sen frukost alltså. Ägg, jordgubbsfil och knäckebröd med kräftost.

Annons


Sedan var jag hemma resten av dagen och jobbade. Har fått ett väldigt roligt skrivjobb som har gett mig skrivkramp. Men jag tänker att om jag bara sitter dag ut och dag in framför en skärm och skriver skräp kommer det till slut bli bra.


Hade skypemöte med mitt gäng runt lunch.


Vid halv fem fick det vara nog med dator och då åkte jag till Södermalm för att fika här.


Med den här ypperliga mannen; Stefan!


Vi drack kaffe och pratade om allt vi missat sedan vi sågs senast och sedan promenerade vi tillsammans mot Vasastan.


Där mötte jag upp en annan väldigt utmärkt person på café Nero och drack ett glas vin.


Avslutade tisdagen med yakiniku-ramen på mitt godaste nudelsoppställe, Ramen Ki-Mama. Smakar precis som i Tokyo, så så så gott.
Och så var det med den tisdagen ungefär.
.


My Tuesday in eight pictures. Breakfast with a boiled egg amongst other things in the morning and then I worked from home until 4.30 pm when I met Stefan for a coffee at Mariatorget. Then I walked to Vasastan for yakiniku ramen at Ramen Ki-Mama.

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar