Annons
Annons

7 saker från i fredags som gjorde mig glad.


 

friday
1.
När jag åt tacos tredje gången den veckan till lunch. Dessa sex smaker kombinerat + lime och habanerosås kan jag inte tröttna på. Dessutom tror jag färgglad mat håller en frisk, lite iaf. Har inte varit sjuk sen november vilket är det längsta på länge, så ta i trä etc.

Annons

friday
2.
När Magnus kom hem med en godispåse med nudlar.

friday
3.
När jag upptäckte att foundationen jag nyss köpt verkar vara bra på riktigt. Köpte denna i början av förra veckan efter att den vid olika tillfällen exponerats slumpmässigt i mitt liv: På en blogg, i ett youtubeklipp, i min pinterestfeed, på en plocksida i en tidning etc etc. Denna foundation haunts me, tänkte jag. Kanske är vi menade.
Jag gick till Sephora för att spana in den och bli positivt överraskad pga den hade en sådan ljus ljusaste färg (namn: Y205), oftast brukar även den ljusaste färgen vara för mörk för mig.

friday

Så här ser den ut på, denna bild är helt oredigerad. Jag har väldigt torra partier i mitt ansikte men foundationen tänkte de rätt bra utan att smulas sönder. Och fredagen var då dag 3 med denna foundation och då tycker jag man vet om den är bra eller ej. (Y) Obs använder två lager för att täcka bra.

friday

4.
När jag tog en aw på Riche och Ebbot Lundberg steg plötsligt upp på scen och brände av ett par låtar. Vilken jäkla pang-aw kände jag då.

friday

5.
När jag gick på artonårsfest hos min mammas guddotter Liv och hennes labrador Mary gav mig tio pussar. Labradorer hörrni <3

friday

6.
När jag bjöd in till cavafredag hos mig lite senare samma kväll och dessa finingar dök upp. Vi gjorde kaos av fredagen.

friday

7.
Fast det bästa var när jag fick detta sms av min förläggare. Har harvat med slutet på min bok ett tag för att det inte känts helt hundra. Och det vill man ju att det ska göra. Detta sms gjorde mig så himla glad ska ni veta.

 

 

Translation. 7 things that maked me happy last Friday. Google translator button at the top below my header.

 

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar