Annons
Annons

7 vårfavoriter ur garderoben.


 

Nu råkar inte jag vara en sådan som har en vinter- och en vårgarderob, en som går ner till källaren och packar ner tjocka jackor och hämtar upp tunnare. Men det finns förstås ändå kläder som förtjänar lite extra uppmärksamhet när termometern klättrar uppåt.
Jag tycker vi spanar in dom.

Annons

Först och främst har vi såklart skinnjackan. Som den modebloggare jag stundtals är ingår det förstås att ha en ”skinnjacka som passar till allt”. hehe. Den hänger redo på en krok i min hall och längtar efter mig.
Min är en mörkblå från Maje med svart, fluffig krage. Maje gör så himla fina skinnjackor, lite mer croppade än andra märken och är så lena, nästan gräddiga.

Sen har vi förstås jeansjackan. Jag använder den som jag gjorde i samarbete med JC 2014. Älskar de mattade guldknapparna och den sjuttiotalsdenimblå färgen. Samt att den är kortare då förstås så att den blir extra fin till minikjol. Köpte ju en ny av en bloggläsare förra året, tack för det.

Vi avslutar jack-segmentet med en regnjacka. En klassisk gul tycker jag är allra finast. Min är en lite kortare modell än dom traditionella, med randigt foder och luva (heter det kapuschong kanske för detta plagg? Sjukt ord egentligen. Kapuschong.) Den är från Petit Bateau och det är den topp tre vanligaste bloggfrågan jag får var denna jacka kommer ifrån. Googla ”regnjacka” i mitt sökfält you guys

Gillar ju denim och en kort jeansklänning ingår förstås i min vårgarderob. Ärmlös med krage och knappar där fram. Denna är från Zara, från förra året, men kan tänka mig att dom finns lite överallt. Nu har jag dock tappat bort en knapp på den. Får väl gå till nån sybehörsaffär eller nåt.

Eftersom Sverige är Sverige och man fryser ganska ofta är långärmade magtröjor kanske mitt vanligaste plagg april och framåt. Ribbade, tunna med t-shirtringning tycker jag är finast. Denna gula från Monki får symbolisera dom, har x antal i garderoben.

Den här jeansblå knytblusen från Topshop har hängt med i ganska många år. 7 år tror jag? Gillar att kragen är så liten, tryckknapparna och att man känner sig lite extra piffig.
Att knyta upp vanliga skjortor är också väldigt fint btw.

Ingen vår utan randig tröja såklart! Det finaste plagget att kombinera med skinnjacka eller jeansjacka och leka Paris. Denna från Comme des Garcons köpte jag förra sommaren och använder flera gånger i månaden. Den perfekta randiga tröjan om jag får bestämma. Många har frågat var man kan köpa dem i Sverige i tjejmodell, men då kan jag berätta för er att den är unisex så ni behöver liksom inte leta efter nån tjejmodell.

puss och glad fredag.

 

Translation. Spring favorites in my wardrobe.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar