Annons
Annons

8 instagramtips.


 

7

Olivehummer.
Siri är från Stockholm men bor i Dubai just nu. Hennes frukostar är det bästa i min feed om morgnarna. Så mycket grönt, så mycket gott. Dessutom är hennes captions alltid väldigt roliga. Följ för 17.

Annons

4

IoandKili
Io och Kíli är två kaniner som bor ihop. De är gulliga som ni ser. Alla borde ha minst ett kanin-instagramkonto i sin feed. Jag har ungefär 35.

5

ILoveWildfox.
Kimberley Gordon är creative director för klädmärket Wildfox och detta är hennes inspirationskonto där hon postar bilder hon hittar och tycker om. Tycker hennes smak är väldigt tilltalande och bubbelgummig på de bästa sätten.

2

MecsMetroParis
Ni känner kanske till instakontot HotDudesReading men visste ni om detta? Bara massa vackra män i Paris tunnelbana. Varsågoda.

8

Babe_Ebba
Hur fin är inte Ebba och hennes bilder? Det är som om det alltid är vår här.

1
Symmetrybreakfast
Perfekt symmetriska frukostar skapar ett par från London. Som en spegel, fast det är det ju då inte. Dessutom ser allt sjukt gott ut.

3
Charliexbarker
Charlie är, om jag förstått det rätt, en bloggare och modell boende i London. Jag bara älskar den här färgglada don’t give a fuck-världen hon byggt upp på sitt instagramkonto.

6

MyDarlingLemonThyme
Så fint matfoto av en före detta kock boendes i Australien. Vill äta allt.

 

Translation. 8 instagram accounts I like and I think you should follow!

(0)
(0)
(0)

19 kommentarer till “8 instagramtips.”

  1. Haha vad rolig du är, jag följer också cirka 35 kaninkonton, kan inte få nog. Äger en liten gosse också som är frigående i lägenheten, typ det mysigaste som finns!!!! (rekommenderar en liten bun till alla som vill ha mys men inte orkar med en hund, de är helt underbara om man låter de gå fria!)

  2. Jag bor inte i Dubai och tycker att det här med att komma på nya frukostar kan vara oändligt svårt, MEN jag är svensk och bor i Glasgow och pluggar psykologi och fast att jag mest äter gröt till frukost så gör jag massa andra roliga saker, ta en titt hos mig om ni undrar hur det är. Kramis

  3. Vad roligt med instagramtips! Apropå kaniner! Jag ska nog börja fota min dotters kanin lite oftare för han är så otroligt fin och söt 😀

  4. Så himla bra inlägg! Älskar nyinspiration på Instagram, men ibland är det svårt att hitta själv! Har nu följt alla konton du tipsade, så stort tack!

  5. Hej Sandra!
    Här kommer ett nionde tips! Jag och en kompis har just startat en instagram under namnet Linje6 där vi kommer lägga upp bilder på snygga svenska män på tunnelbanan. Idag börjar jakten! Titta in vetja.

    P.S har läst din blogg i flera år och du är bäst. Tja!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar