Annons
Annons

a list.


 

Hallå! Vad gör du?
Har precis kommit hem (det är måndagskväll). Jag har suttit på Il Caffé hela himla dagen och svarat på mail, redigerat bilder och försökt skriva. Det spelar ingen roll om jag skriver på en krönika eller den där nya saken jag försöker mig på. Hatar allt. Känns som jag helt glömt bort hur man sätter ihop bokstäver med varandra så att det blir fint. Men det löser väl sig..suck.

Annons

Hur ser du ut just nu?

hej

Såhär. Tröjan är second hand och löskrage från COS.

Vad är det bästa med måndagar?
Att börja om från början typ. Ny vecka, nya saker att lösa. Har inte så mycket måndagsångest sen jag slutade ha ett kontor att gå till. Däremot onsdagsångest! Då har det liksom gått för många dagar innan jag umgåtts med någon annan på dagen. Måste bli duktigare på att boka in någon fika eller lunch med en annan mänsklig varelse i början av veckan så att jag kan prata lite.

Nämn tre saker du längtar till.

1. Tisdagkväll då jag ska träffa Michelle! Hon har varit i Nairobi i en månad och jag har längtat IHJÄL mig.
2. Onsdagsmiddag för då tänkte jag göra crêpes med räkor och champinjoner. Gud så sugen på det. Mitt stora intresse: planera middagar samt handla i mataffär <333
3. På torsdag då jag ska få mitt bokmanus tillbaka från redaktören. Så himla nyfiken på vad som ska ändras och så.

Nämn tre saker du oroar dig över.

1. Skrivkrampen dårå.
2. Att jag inte fattar hur min internetbank fungerar (min dator vägrar ta emot nedladdningsprogrammet?).
3. Hur jag ska stå ut med vintern (FÖRLÅT att jag tjatar om den).

Vad önskar du dig?
Önskar mig en liten frilanskompis eller två att sitta bredvid om dagarna!

Vad ska du göra i helgen?
Ingen aning faktiskt! I alla fall hänga med Michelle hoppas jag. Ska trötta ut den människan så mycket att hon kommer bli galen.

Något råd till alla där ute?
Smsa en kompis och säg att ni saknar dom! Det blir man glad av.
.

Translation. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

lista från hanna.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar