Annons
Annons

a photo an hour. sunday.


 

sunday.
07:00
Alltså. Jag fattar inte att jag vaknar sju på en söndag. Eller: jag vaknade inte ens sju, jag vaknade 06:50 av täppt näsa. Vill döda min förkylning. Men det går ju inte så istället läser jag klart min bok och hoppas att Magnus ska vakna snart.

Annons

sunday.
08.00
Vid åtta tycker jag att det är rimligt att väcka Magnus. Vi äter det godaste som finns till frukost: frallor. Jag tar klassiskern ostfralla. När jag gick i mellanstadiet och högstadiet köpte vi dessa nere på ICAt till lunch när det serverades mat man inte gillade (man gillade ju knappt nåt förutom pizza och köttbullar). Kostade 1 krona styck.

sunday.

09.00
Jag fotograferar av min kompletta CD-samling. Förmår mig inte att slänga skivorna, men vill heller inte att de ska glömmas bort. Nu finns de förevigade på min dator istället så att de kan bäras ner till förrådet. Snart i ett blogginlägg nära dig kanske också.

sunday.
10.00
Tar på mig kläder och målar på mig smink.

sunday.
11.00
Jag och Magnus tar tunnelbanan till Universitetet.

sunday.
12.00
Där äter vi lunch. Korv med bröd.

sunday.
13.00
Vi promenerar runt i våren kring Frescati. Om man fotograferar åt rätt håll och inte mot motorvägarna är det ju så här fint.

sunday.

Vårig bonusbild.

sunday.

14.00
Klockan två flanerar vi runt inne i Plantagen. Här finns alla växter man vill ha och ännu fler. Spana in den här kaktus-avdelningen till exempel, så drömmig.

sunday.
15.00
Vid klockan tre är vi hemma igen (min snälla lillebror skjutsade hem oss pga köpte Plantagens samtliga växter). Magnus planterar om alla växterna till nya krukor på balkongen. Jag fortsätter med mitt CD-samlingsfotograferande.

sunday.

16.00
Vi firar att växterna är omplanterade och CD-samlingen är tillbaka i sin flyttlåda med att sätta oss i solen på Nytorget. Flera har samma idé som ni ser.

sunday.

17.00
Köper och äter glass. Magnus den nya marabou-glassen och jag GB:s mest obscena.

sunday.

18.00
Hemma igen. I väntan på att vi ska bli hungriga till middag slumpar vi fram ett TV-program på SVT Play. Det blir Smartare än en femteklassare.

sunday.

19.00
Middag. Det blir extra tjusigt med entrecote. Och spaghetti till det med persilja och parmesan.

sunday.

20.00
Avslutar kvällen med två avsnitt Jordskott och de färskaste salta råttorna jag stött på.

.

Translation. The translator button on the blog is not working at the moment so read the captions here in english. 

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar