Annons
Annons

a saturday in january.


 

[vimeo width=”600″ height=”338″]http://vimeo.com/34747131[/vimeo] I lördags tog jag båten till Ikea (japp här har vi ikeabåt), köpte två blå kassar fullproppade med grejer, åt räkmacka och åkte båten tillbaka. Sedan såg jag några avsnitt av den strålande serien Downton Abbey innan det var dags att göra sig i ordning för kvällen. Vid niotiden tog jag en taxi till Williamsburg och åt råbiff på Roebling Tea room med Mathieu, Christian och Alexandra. Clemens kom förbi lagom till kaffet och whiskeyn och sedan åkte vi in till stan igen och träffade upp Fabian och Liza. Vi drack öl med det roliga namnet dale pale ale på en bar i East Village. Jag hade med mig kameran och filmade alltihop. Klicka play så har ni min lördag komprimerad till 1 minut och 31 sekunder. Låten heter Zorbing och bandet heter Stornoway.
.

Annons


A made a video of my Saturday when I went to Ikea during the day and had dinner with some friends in Williamsburg in the evening. The song is Zorbing by Stornoway.

(0)
(0)
(0)
52 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar