Annons
Annons

alla mina badkläder.


 

swimwear

Badsäsongen närmar sig och jag tänkte att det kunde vara kul att se vad jag drar på mig när jag ska ner till stranden. Gud vad jag inte är en badperson förövrigt. Badar helst i pool på jättemycket sydligare breddgrader. Eller havet om det är megastora vågor så man kan hoppa. Har aldrig riktigt fattat vad man ska göra i vattnet annars?
Men badkläder måste man förstås ha, även om man är typen som helst hänger bredvid poolen och läser böcker och skvallertidningar.
Här kommer lite hud och lite tyg:

Annons

swimwear

Här har vi en svart historia från Asos. När man vill vara lite sober sådär.

swimwear

Denna mönstrade köpte jag i Paris för tre år sedan. I en butik som heter Pimkie som är typ som Gina Tricot. Den har axelband också men de har jag tappat bort.

swimwear

Denna rosa kommer från Calzedonia som har många fina och prisvärda bikinis. Be aware dock att flera av de har stringbikinitrosor :O Tack och lov inte denna. Alltså inget fel med det men inte min grej.

swimwear

Denna gula med kors i ryggen är från Asos. De brukar ha jättemånga sådana här i alla världens färger inför varje sommar har jag märkt. Jag köpte min för två år sedan.

swimwear

Denna flotta med hög midja och rosmönster är från Dolce & Gabbana. Bättre bilder finns här!

swimwear

Den här är min senaste och den har jag fått av Weekday. Den är egentligen mossgrön, vet inte varför den ser svart ut här. Superhöga bikinitrosor har den i alla fall och finns här och här.

swimwear

Här är min favorit för tillfället och den är ganska ny. En blommig baddräkt med röda band från River Island.

Det var allt! Ses på stranden!

 

Translation. My bikinis and swimsuits.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar