Annons
Annons

alla mina mobilskal.


 

iphone.

Här är den första bilden jag hittade i mitt arkiv med en iphone-spegelselfie. Från ett november 2011 när jag provade en prinsessklänning på Zara.
Min första iphone fick jag dock oktober 2009 och det vet jag för att jag skrev blogginlägget Hejdå gamla skruttiga mobiltelefon.

Annons

I början av mina iphonedagar hade jag inte skal – vilket förstås var en dum idé. Skärmen gick såklart sönder och jag var till sist tvungen att ansluta mig till resten av skal-befolkningen.
Här kommer därför ett medley i mina mobilskal!

6792259751_d83cee5bf0_o

Det första jag köpte var detta blå som bara var som en slags ram runt mobilen, för att göra kanterna mjukare liksom.

2012

Fast strax upptäckte jag Society6 och köpte ett grönt skal med Totoro på. Det hängde med i nästan ett år.

dec
Tills jag mot vintern 2012 bytte mot det något märkliga chokladskalet. I mjukt gummi och jag köpte det på Ebay. Så många som trodde det var en chokladkaka när jag la ifrån mig mobilen på jobbet.


I början av januari 2013 köpte jag detta på Urban Outfitters som jag ÄLSKADE. Ett rosa med bananer och regnbågar som var liksom som sådana där 3D-vykort. Om man vinklade mobilen rörde sig grejerna på det. Detta skal var tyvärr med om en olycka bara två månader senare när jag tappade mobilen i gatan :'(


Fick byta igen och det blev detta hipsterskal som såg ut som en gammal kamera, från society6.

instagram. april.
Det hade jag tills våren kom och jag fick detta Candy Crush-skal av Michelle. Var (och är..) något besatt av Candy Crush så det passade bra.

blue
I augusti fick jag ett blått skal från Happy Plugs som åkte på i stället.

vinter14

Strax därefter dog min mobil och jag fick en ny, denna gång en iphone color! Jag valde en gul med ett rosa skal med utstansade prickar så man kunde se det fina gula. Detta skal + mobil hängde med i ett helt år.

vår14

Tills den gula mobilen la av för gott den med och jag fick byta ut den mot en ny variant. Hade ett skal som jag inte har någon bättre bild på än den här. Men det såg ut som en slags my little pony-spya med hästar och solar och hjärtan i en salig röra.

Fick detta fina av Alice när hösten kom, med kaniner och rönnbär.

Nu har jag ju en rosa mobil men detta är mitt bästa foto på mitt nuvarande skal. Från Asos med glitter och stjärnor och jag ÄLSKAR det. Det gör även alla barn under fem år samt vuxna män har jag märkt. Det är något med grejer som glittrar.
Klart slut för tillfället med mobilskalsbonanzan.

Translation. All my iphone cases!

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar