Annons
Annons

alla mina sneakers.


 

Sneakers är min (och de flesta andras just nu) skönaste och finaste grej att ha på fötterna. Long gone är tiden med tolv centimeters höga klackar. Visst var det fint, men gud vad skönt det är att alltid kunna springa så fort man kan. Här är alla mina gympadojor:

Annons

sneakers

Det här är mina senaste favoriter. En klassisk modell som jag fick av Reebok för några veckor sedan och har haft varje dag sedan dess. Krämvita och passar till allt.

sneakers

Och så har vi de här i rosa mocka! Som finskor fast sneakers! Några frågade om modellen och jag tror det går bra att söka på The Reebok Classic Leather + pink suede.

sneakers

Sedan har vi de här fina Adidasskorna i samarbete med sneakersnstuff från förra våren. Pastellrosa innersula och skosnöre. Här hittar ni bättre bilder på dessa!

sneakers

Ett par klassiska Converse All Star måste man förstås ha också. Mina är från Converse samarbete med Nike, så själva innersulan är som en springsula istället för helt platta som klassiska Converse. Så man kan promenixa hur långt som helst om man har lust.

sneakers

Det här är kanske inte sneakers direkt, men ändå. Snörskor i canvas med nittiotalig klack. Från Opening Ceremony. Bättre bilder på dessa finnes här.

sneakers

Här har vi ett par välanvända ljusrosa snörskor från Superga. De är så somriga tycker jag.

sneakers

Ett par Nike Cortez har vi här. Älskar dessa. Ser ni att de har mina initialer på sig också? *hundra hjärtemojis* Fler bilder finns här. 

sneakers

Dessa köpte jag i Tokyo. Ett par Adidas Gazelle i mocka. Här kan man titta närmare.

sneakers

Avslutningsvis har vi dessa i canvas och lite platå från Fred Perry. Tyvärr en storlek för stora så de glappar lite, men fina ändå. Särskilt till piké.


Det var alla mina sneakers det! Hoppas ni hade kul.

.

Translation. All my sneakers.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar