Annons
Annons

alla mina solglasögon.


 

solglasögon.

Men hörrni, det är väl klart att ni ska få spana in mina solglasögon, vad skulle vi annars göra en onsdagseftermiddag som denna? Jag har sex par finingar, häng med så går vi och tar en titt.

solglasögon.

Vi börjar här med två par från Dolce & Gabbana. Det första paret heter DG4254 och det andra DG4190. Extremt värdelösa namn.

Annons

solglasögon.

De första är kolakrämgrönfärgade och mina favoriter. Den med bra bloggöga har säkert märkt detta. Dessa har jag på mig jämt. Det är nästan lite synd om de andra solglasögonen för att jag favoriserar DG4254 så mycket.

solglasögon.

De andra är väldigt va-va-voom med så kallad butterflyform och riktig (!) insydd spets i bågarna.

solglasögon.

Här har vi par tre och fyra. De till vänster är också D&G och heter DG4262 och de till höger är från Le Specs och heter Runaways.

solglasögon.

Här har vi de från D&G. De är lite rakare och spetsigare däruppe och har leopardmönstrade skalmar.

solglasögon.

Och de här från Le Specs är sköldpaddsfärgade och har en väldigt fin form bara, tycker iaf jag. Dessa solglasögon har fått uppleva mycket i sina dagar.

solglasögon.

Sista paren! Båda från Sun Buddies och båda i samma modell som heter No 5 eller Liv. De till vänster i färgen Smog och de till höger i färgen Mirage. Dessa är helt nya! Jag har fått de av Felicia som jobbar på Très Bien.

solglasögon.

De i färgen Smog är väldigt filmstjärniga. Tänker att man kommer vinna solglasögonstävlingen på många uteserveringar i sommar med dessa.

solglasögon.

De i Mirage-färgen tycker jag går så bra ihop med mina egna färger. Gillar att de är lite randiga också eller hur man ska säga.

solglasögon.
Det var alla mina solglasögon! Ut i solen med er nu och tack för mig.

 

Translation. All my sunglasses.

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE



 
 


Annons

Laddar