Annons
Annons

allt som blir kvar. baksidestexten.


 


Nu har min bok blivit med baksida! Gudars skymning nu närmar det sig. Boken är formgiven av Nathalie Ruejas och vill du veta mer om hur omslaget blev till kan du läsa om det här.

allt som blir kvar

Ursäkta det lågupplösta bokbaksidan men hade ingen annan till hands : )
På baksidan valde vi att bara ha en rad ur boken istället för en beskrivning av innehållet. Jag tycker oftast mest om sådana baksidetexter, det blir lite hemligt på något vis. Tycker också om att förlaget låter boken vara så mörk och rätt okommersiell. Tänker att man så lätt skulle kunna spela på ”storbloggare ger ut bok-grej”, men det här får liksom vara den roman som insidan (förhoppningsvis) är, dvs ganska destruktiv och trasig.
Det som står är alltså:

Annons

  Egentligen är det inte tyst inuti. Det hårda i bröstet, det som fyller igen en kroppsdel i sänder. Det är bara något jag säger, något jag kallar det för. Att det är förfruset och dött, om någon skulle fråga. För därinne är det inte livlöst. Inte alls. Det finns ingenting som vill ta över så mycket som det som har gömt sig där. Det finns ingenting som skriker lika högt. Rymdens största svarta hål av rörelse. Och skulle jag ge efter, skulle jag falla och låta det klättra ut skulle det bara säga en enda sak:
Knyt skorna, ta trapporna upp till honom, ring på dörren och skjut honom.

allt som blir kvar
Här har ni hela skyddomslaget! Alltså med flikar och hela baletten. På vänster flik en liten info om mig och på höger flik några recensioner om Det handlar om dig.

Så kär i det här omslaget alltså! Hoppas ni gillar också ^^

pil

Nu kan man förresten förhandsbeställa boken på Adlibris! Så om ni vill ha boken först av alla, det vill säga någon gång mellan 12-18 september – klicka och beställ HÄR.

 

Translation. The front and back cover of my book that will be released this fall.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar