Annons
Annons

älskar du mig också när jag vaknar


 

En kvart varje morgon sminkar jag mig ungefär.
Nu ska ni få följa med!


1. Jag börjar med en underlagskräm från Laura Mercier. Ljusaste färgen; Porcelain Ivory. Hela ansiktet med en såndär sminksvamp som jag har ingen aning om vad den heter.

Annons

Sminksvamp?
2. Conceiler från Helena Rubenstein. Den enda conceilern som har fungerat på mig. Det står på den att den är magisk så jag får väl tro det. Färgen 2, Medium.
3.Sen tar jag puder. Jag använder löst transparent puder från Chanel.
4.Eyelinern på! Mac's flytande eyeliner är den allra bästa eyelinern tycker jag. Kolsvart ska det vara.
5. Sen på med ögonskuggan! (vissa säger att ögonskuggan ska på innan eyelinern men det säger inte jag. eyelinern sitter mycket bättre på direkt hud. Annars får man väl dra ett extra streck över om den skulle gömma sig lite under ögonskuggan.)
Den här ögonskuggan från benefit är så himla toppen! Den ser ut såhär i och är i fyra steg. Jag älskarn'! Finns inte att köpa i Sverige vad jag vet. Men på nätet.
6. Sen mascaran. Jag använder Loreals Lash Architect. Den fjantar sig inte med ”naturliga ögonfransar” utan det är bara att kladda på. Sånt föredrar jag.
7. Rouge. Det här är min rougeborste. Mitt själva rouge lyckas jag alltid ta sönder och nu har jag lyckats igen. Men det är alltid i pastellrosa. Så att man får dock-äppel-färg på kinderna. Det tycker jag om.

Ibland har jag ögonbrynspenna också. Men den glömmer jag nästan alltid bort.

Klart!

Nåt sånt här ser det väl ut sen ungefär (kall bild från i vintras. brr för halsduk!)


This is the make-up I use.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar