Annons
Annons

and all at once, summer collapsed into fall.


 

Jag försöker tänka att sommaren inte riktigt är slut än. Att det i alla fall finns lite, lite kvar, att löven inte kommer börja gulna förrän i oktober och att det fortfarande är augustitungt i luften. Men igår natt frös jag för första gången och idag har jag haft en jacka på mig. Och på Instagrams bilder från Stockholm ser jag att både en och annan halsduk har börjat dyka upp.

Annons

Därför tänker jag att det är kanske dags att summera sommaren – och vad finns det då för bättre sätt än att låta er berätta om ert allra bästa minne från den.
Kanske en picknick i en park, en natt i ett tält på en festival eller en hemlig förälskelse. Skriv skriv skriv här i kommentarsfältet om ert finaste ögonblick denna sommar så publicerar jag i vanlig ordning några inlägg med mina favoriter.

Ett litet tips är förresten att inte skriva så långt, en mening eller fem brukar räcka, annars tar det så evinnerlig lång tid för mig att gå igenom alla.
puss <3

pic source.

Translation. Would love to hear about your favorite moment from this summer.

(0)
(0)
(0)
642 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar