Annons
Annons

and you might be a little bit bruised, but baby how we spoon like no one else.


 


Såhär såg jag ut i onsdags när jag var på den finaste lilla takfesten. Som vanligt är kjolen den beiga i mocka från h&m. Vi trivs så bra ihop. Jag har letat som sjutton efter ännu en eftersom att lämna in en mockakjol på kemtvätt kostar cirka 4 gånger så mycket än själva kjolen gjorde från början, men det verkar visst vara för sent. Attans. Skjortan är från Boy by Band of Outsiders (samma märke som den rutiga ni vet) och vi trivs bra ihop vi med.

Annons


På Marissas födelsedag såg jag precis likadan ut. Blå skjortor och beige kjol är min favorit för tillfället.
.


Same outfit, two different days. The first one is from a rooftop party two days ago and the second one is from Marissa’s birthday bash two weeks ago. The skirt is H&M and the shirt is Boy by Band Of Outsiders.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar