Annons
Annons

answers to past weeks' comments.


 

Jag har alltid undrat en sak. Om en fest eller, gud förbjude, wow inte var så kul som du tänkt utan tråkig och kanske till och med lite hemsk – skulle du skriva det då eller romantiserar du det också? Det känns som ditt liv är så fantastiskt och rosaskimrande vackert även om du är oerhört ledsen och vill dö eller aldrig mer gå upp ur sängen. Jag gillar dig, missförstå mig inte, jag undrar bara om livet alltid är så vackert eller om du också har grå dagar där du slår ut ett glas mjölk över hela bordet, missar bussen och inte tycker att det är ett äventyr eller kladdar när du målar naglarna.
Ja alltså jag fotograferar ju kanske bara 1-2 kvällar per vecka. Resten av veckan gör jag väl sånt som folk gör mest, ser repriser på Vänner och Family Guy, dricker för mycket kaffe, äter tomatsoppa och somnar runt midnatt till valfri nedladdad serie. Men när jag går ut och festar och träffar vänner, då är det faktiskt nästan alltid sjukt himla kul. Jag tänkte lite på det där, att när jag var i tonåren kunde en kväll ofta bli ”dålig”. Då – när man letade febrilt efter hemmafester, efter alkohol, efter någon att hångla med osv osv. Det stod och föll med så mycket. Nu är det ju inte så. Jag går dit jag vill, jag hänger bara med människor jag tycker om, jag dricker om jag har lust och slutar när jag har lust och kvällen står inte och faller med ett hångel. Så ja, när jag fotograferar kvällar och skriver att jag hade megakul, då hade jag verkligen megakul. Men jag förutsätter att ni förstår att alla människor lever vanliga liv också, även de som verkar rosaskimrande. Tycker förstås mycket om mitt liv, men visst har det grånade kanter här och var precis som vilket liv som helst.

Annons

Hej! Vad tycker du om Göteborg? och vart bodde du under wow? Jag har bott här hela mitt liv, är nyfiken på vad du tycker om stan!!
Jag tycker Göteborg är megafint och väldigt romantiskt. Jag bodde precis vid Slottskogen i ett gulligt litet område med massa pastelliga hus!

vart köpte du dina buffalos??
solestruck.com , de har maaaaassor med olika buffalosmodeller.
Bara undrar, kom ni fram till något mer sen om varför du rasade så i vikt som du skrev om i våras..?
Nä, hälsoundersökningen visade bara att jag mådde finfint. Men har gått upp några kilo sen jag var som allra smalast i våras, så det var nog inget konstigt. ibland går man upp och ibland ner, orkar inte reflektera över det så mycket, äter som jag ska och då får det vara bra med det.

Kanske en dum fråga, men äter man allt på edamerbönan eller öppnar man dom och äter ”ärtorna”?
Öppnar och äter ärtorna!

kom att tänka på en onödig men lite rolig fråga, hur äter du dina kräftor? vilka delar och med vilka tillbehör och vilken dryck etc. grattis igen!
tacktack! äter stjärten och klorna och sörplar i mig smöret där bakom ryggen, ungefär så? tror det är som de flesta gör. Äter helst bara bara bara kräftor och inga tillbehör eftersom det är SÅ GOTT men mitt sällskap brukar väl festa till med någon västerbottenpaj och rostad bröd med brännvinsost och sånt! Öl tycker jag är gott att dricka till.

Är så himla dålig på matlagning! Skulle allra helst vilja laga goda och kreativa saker som du. Hur gör du egentligen, var du bra på sånt redan innan du flyttade hemifrån eller har det bara kommit med tiden? 🙂
Nej jag kunde inte ens koka ett ägg när jag flyttade hemifrån. Fick slå upp i en kokbok (back in the old days när inte internet var en självklarhet att kolla upp grejer på) för att se hur man gjorde. Jag blev intresserad med tiden efter att jag insåg att man inte kan äta färdiga oxjärpar från frysdisken och jordnötsringar till middag resten av sitt liv. Började prova lite försiktigt, mycket blev sjukt äckligt och det mesta jag stekte helt förkolnat, men till slut började jag få in knixen! Tycker det är roligt att laga mat, skönt att bara koncentrera sig på vad som ska hackas och kokas och inte behöva tänka på prick något annat.

Sandra! Gud vad jag älskar både dig och din blogg 🙂 Har bara en liten sak att klaga på.. Då du svarar på kommentarerna, kan du ändra så att din text är t.ex kursiv eller i en annan font, så är det lättare att läsa. Du rockar fett, tjejen 😀
åh tack <3 men på min dator är den det? jag använder firefox eller safari och då är frågan fetstilt.

Såg ditt inlägg sju stycken juli och jag vet att det är fel att kommentera utseende och vikt men jag ser ju att du har pendlat mycket upp och ned. Jag gör det också (från 2-3 kg till 8-10 kg upp och ned) eftersom jag inte är frisk från min ätstörning än. Har du någonsin sökt hjälp för din? Själv törs jag inte.
Hej! Jag har ingen ätstörning, men jag hoppas du hittar någon att prata med. det är jätteviktigt att ta itu med sånt där, och man ska ju inte gå omkring och må dåligt när man kan få hjälp ju. de år jag har vägt mer är de åren jag har ätit p-piller. jag har inte bantat på många många år och planerar inte att börja göra det heller. hoppas det ordnar sig. puss.

detta känns ett bra ställe att fråga kärleksfrågor på, så – hur vet man om man är kär i en person eller om det helt enkelt är kärleken man är kär i?
jag vet inte riktigt. när man längtar efter den personen väldigt mycket, tycker allt den gör är fantastiskt och charmerande och man tycker att de är det sötaste man sett när man sover kanske? jag tror kanske att om man är kär i kärleken sloknar nog intresset för personen ganska fort.

Hur länge har du rökt och när rökte den första cigg?
Rökt sen jag var sexton ungefär. ”Rökte” min första cigg när jag var fjorton. En kille jag gillade massor frågade om jag ville smaka på hans och jag sa lite avmätt ”javisst” och så förde jag den bara till läpparna utan att dra in röken. hade ingen aning hur man skulle göra.
När man vill flytta till ett land inom Europa, är det bara att flytta eller måste man ha tillstånd och grejer?
Så länge det är ett land inom EU tror jag det bara är att köra?

Du har väl sett The Great Gatsby!? Om inte, gör det <3
Japp, sett! Tyckte mycket om den, särskilt hur Leo spelade så tafatt och dödskär.

Jag ska åka till San Fransisco i slutet av augusti för första gången nånsin och såg att du hade bott på ett hotell där som verkar jättefint. Minns du vad det hotellet heter?
Näe det hotellet var väl fint men låg i helt fel område. Kolla hotell i Mission exempelvis, det tyckte jag var ett finfint område! kram

Haller pa ett inreda en lagenhet och undrar om du skulle kunna tipsa om nagra fina garderober/byraer/soffbord/lampor/detaljer? Alskar allt som finns under ”inredning” men kanske har du sett nagot nytt och fint? kram
Kolla på min pinterest! Finns här.

Jag undrar vad läste du på Berghs? Heltid, distans? Och vilken utbildningng? Är mycket fundersam!!
Läste den tvååriga copyutbildningen, den är heltid. Tror den heter reklam nu? kram!

Har du sett Ruby Sparks?! I sådana fall rekommenderar jag den VERKLIGEN till dig. Och till alla andra som läser detta!
Har faktiskt skrivit ett blogginlägg om den här, om du vill läsa 🙂

sandra, stämmer det att allt det bästa inte hänt än när man är 23, att det blir bara bättre hela tiden? ex wow. känner du att det är minst lika roligt eller bätttre från år till år eller tror du att man till slut känner sig för gammal för den?
Ja gudars vad det blir bättre hela tiden och vad dans&fest&pepp aldrig tar slut om man inte vill det. way out west var magiskt.

Jag tänkte på en grej. (OBS: inget hat, bara kul!) får du Mycket grejer pga bloggen? Liksom, du är ju ändå niotillfemSandra och har en (bra&fin) status. Men typ som nu, fick du backstagepasset för att du har just den här bloggen? Säkert en dum fråga men. <3
Nej såklart ingen dum fråga! Ja alltså, jag får ju presspass till Way Out West varje år, genom att jag ansöker om det. Det är inget jag liksom får som en present utan jag får ackreditering för att jag helt enkelt jobbar för Rodeo. Är du med? 🙂

Jamen, jamen, jamen… Who’s the guy on the first picture?;)
En jag tycker om. <3

Vilken festival måste man va på innan man dör? Vilken artist är den mest awesomigaste ni sett live?
Emmaboda var underbar när jag gick i gymnasiet, den är fin och snäll och hångelvänlig. Men nu älskar jag Way Out West för att den är så mycket mer än bara en musikfestival med hemliga spelningar och fester och allmänt peppig på de bästa sättet. Skulle även vilja åka till Coachella i Kaliforniska öknen, den tror jag är superbra.
Den bästa artist jag sett live är ju sjuuukt svårt. Men alla Håkan-konserter är ju jämt magiska. och så gillar jag Belle and Sebastian live mycket också.

Hej fina Sandra! Jag har funderat över detta en stund och måste bara fråga dig. I dina krönikor/texter är du ju alltid väldigt personlig,vilket är det bästa med dig! Men, oftast handlar texterna inte bara om dig utan också dina vänner eller före detta killar. Har det någon gång hänt att någon av dem som det handlar om har sagt till dig att dom inte vill vara med i dina texter? Eller att dom sagt att dom tycker inte om att bli citerade och berättade om inför en så stor publik? Var bara lite nyfiken. Kram
Nej ingen har sagt att de inte vill vara med. Det har hänt att någon blivit arg någon enstaka gång. Men texterna handlar i princip alltid om mina känslor och hur jag mår och är ju framförallt utelämnande för mig själv och ingen annan. Även när jag skrivit mycket om L är det ju i princip ingenting som handlar om honom och hans känslor utan bara hur ostabil och ledsen jag varit och min sida av saken. man kan ju iofs bli arg ändå, men jag försöker iaf tänka på sånt när jag skriver. kram.

vad har du för regler kring din blogg? eftersom du är anställd av rodeo, finns det något du inte får blogga om/måste blogga om? förstår att du tex inte får skriva illa om rodeo eller rodeos annonsörer osv, men finns det något annat du inte får? tycker att det skulle vara intressant att veta hur fri du är med ditt bloggande.
stod förresten framför dig i vipens toakö en gång och var så himla nära att ba HEJSANDRAILOVEYOU men jag gjorde inte det pga det hade ju varit himla knäppt och sådär och istället stirrade jag bara på dig med mina mörka ögon och du tittade tillbaka och då bytte jag riktning på blicken. så det blev ju ändå lite knäppt.
haha va fint 🙂 och nej jag är helt fri med mitt bloggande, har inga regler överhuvudtaget! annars hade det varit lite knäppt tycker jag, vill kunna blogga om vad jag vill.

nn frågar: sandra, stämmer det att allt det bästa inte hänt än när man är 23, att det blir bara bättre hela tiden? ex wow. känner du att det är minst lika roligt eller bätttre från år till år eller tror du att man till slut känner sig för gammal för den?
elin svarar: Nu är ju inte jag Sandra, men för mig började livet på riktigt när jag var 24. Allt som var kul och fint innan dess bleknade i kontrast till det året. Nu är jag 27, och överlag känns det som allt som händer bara blir bättre och bättre.
sandra svarar: VERKLIGEN bara bättre och bättre. folk blir roligare, peppigare, snällare och vettigare. folk är ju i alla himla åldrar på wow, känner mig absolut inte för gammal på ett endaste vis.

(0)
(0)
(0)
33 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar