Annons
Annons

answers to past weeks comments.


 

 

Hejhej! När du var i New York så åkte du iväg till något ställe, typ ett universitetsområde och kollade in biblioteket där! Det var vinter minns jag, vad var det för ställe och hur tar man sig dit?
Vi åkte till New Haven och spanade in Yale University!

Annons

Din blogg har laggat något fruktansvärt för mig de senaste dagarna… Kan liksom bara scrolla så länge sidan laddar, sen fryser den och går inte att scrolla i alls. Funkar dock när man klickar på enskilda inlägg märkte jag nu, men ändock irriterande… Vill ju läsa hela inläggen.  Sitter vid en PC, har Google Chrome som webbläsare, om den informationen hjälper kring att lösa problematiken nåt.
Åhnej, har fler det problemet? För mig funkar den fint. Jag sitter på en Mac och använder Firefox.

En fråga om något annat, men vart hittar du dina fantastiska magtröjor? Har gått runt på stan (bor visserligen i Uppsala så det tar inte så lång tid) och hittar knappt några alls. Överväger att köpa vanliga tröjor och klippa till, men det känns så onödigt. Skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om balla magtröjor som inte kostar skjortan!
Asos och AA är majoriteten av mina magtröjor ifrån. Topshop har också bra, och H&M då och då!

i vilket program redigerar du filmerna i? Jag har precis köpt mig en kamera som man kan filma i och det vore så himla kul att testa på något liknande.
Jag redigerar mina filmer i iMovie, ett program som ingår i Mac.

alltså din jacka! så fin. Vart är den ifrån?
Tackar! Den är från Opening Ceremony men köpte den för flera år sedan.

SANDRA! Vad tänker du om Barillas klantiga uttalande ang. att de skulle aldrig visa ett homosexuellt par i någon av sina reklamer? (Påtalomdinpastasomsågsåjävlagodut)
Ja det låter ju idiotiskt helt enkelt.

SANDRA! jag bara måste veta var du har köpt din gråa långa halsduk!! såg den i bloggen förra vintern och den verkar så perfekt. Hittar verkligen ingen lång kvalitetshalsduk. Bara massa fula ihåliga akrylhalsdukar som blir noppriga efter tre dagar.
Om någon annan bloggläsare vet om långa yllehalsdukar hojta till mig!! evigt tacksam person!!!
Den är från Isabelle Marant, men NK har exempelvis många bra om du bor i Stockholm! Acne också!

Herregud, vad pizzan såg god ut! Men, varför utan tomatsås?
Tycker det är så mycket godare!

Säger du att du går ”in till stan” när du lämnar Södermalm? Vad lustigt.
Jag säger att jag går in till stan när jag ska till city. Så oavsett om jag är på Söder, i Vasastan eller på Östermalm säger jag ”ska till stan” när jag typ ska hänga runt centralen och däromkring.

vad använder du för mascara?
YSL’s mascaror eller Loréal Lash Architect. Båda är great!

Hur löste du det med att Geri-halliwell klänningen var så kort? För att inte visa rumpan liksom
Brydde mig inte helt enkelt! 🙂

Tycker om de pastelliga klockorna men de är så himla långa band!! Klipper du av dem?
Yes, klipper av!

Sandra, vad gör man åt sitt hjärta när det plötsligt inte kan hantera han som förut var min kompis? Som för bara någon månad sedan var vemsomhelst men som jag nu inte kan se i ögonen för det blir så intimt. För jag fastnar. På föreläsningarna sitter jag snett bara för att få vila min arm mot hans.
Hur hjälper jag mitt hjärta när det känns såhär?
Åh. <3 Man kan ju inte hjälpa att man förälskar sig i en vän. Kanske finns det en liten chans att han känner samma? Finns ju inte riktigt några trix att skaka av sig kärlek (till slut går det över men tar tid), men om man är modig och vågar visa honom hur man känner kan det ju faktiskt bli så att det uppstår fyrverkerier och fantastiskheter.

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar