Annons
Annons

answers to past weeks comments.


 


Nu har jag varit väldigt dålig på att svara på kommentarer igen.. ursäkta. Men misströsta inte, har du frågat något kommer jag (med största sannolikhet) svara på det, tar lite tid bara. Här är en bunt svar&frågor i alla fall.
.

Annons

Sandra! Jag behöver hjälp! Jag går i sjuan och jag vill bara hångla och kyssas med söta killar. Men hur? När? Hemmafester existerar inte hos mig och jag träffar aldrig killar utanför skolan. Ska jag bara ”Hej vill du ha picknick med mig?” till någon kille i min klass och hoppas på det bästa?
Hej och <3 på dig! Jag fattar feeling och längtan efter hångel! Och hur:et och när:et. Önskar jag hade något vettigt svara på denna fråga men jag vette sjutton alltså! När jag var tretton vågade jag knappt prata med killar, jag satt bara hemma och längtade. Hej vill du ha picknick med mig-frågan låter ganska geni tycker jag, om du vågar kanske det är precis så du ska göra. Det bästa tipset jag kan komma på är att skapa dessa sammanhang som du längtar efter själv! Alltså: samla ihop ett gäng kompisar och ha en stor himla picknick/fika/bioträff/annat valfritt och fråga några killar du tycker är fina om de vill komma. Det är enklare och inte lika läskigt att fråga om man bjuder in till en större sammanhang där det inte bara är du och han liksom, trettonåriga pojkar har ju en tendens att vara ganska nervösa dom med. Lycka till, önskar dig allt hångel i världen. <3

sandra! du kanske är fullt medveten om det men om inte så är du med i ginas show på svtplay i avsnitt 2 vid typ 8.21! tihi <3
Haha så bra hittat, såg det inte ens själv först när jag kollade upp. ^^

photos by gustav gräll
SKJORTAN! Vill ha? Någon som vet vart man kan hitta den??
Den är från ett klädmärke som heter Boy by Band of Outsiders. Det är ett ganska dyrt märke men älskar verkligen deras skjortor. Den blå har jag haft i fyra år och den är precis som när jag köpte den i kvalitén.

Vilka är de bästa indieklubbarna i New York enligt dig? Om man är under 22. Tack!
Oj ingen aning tyvärr. Gick sällan på indieklubbar där i slutet. Men hela Lower East Side är ett litet indiebar-kluster om du går längs med Rivington (en gata). puss.


Hej Sandra! Först och främst vill jag bara tacka för världens bästa blogg.. jag älskar den! Jag har en fråga, det är nämligen så att jag efter flera års linsbärande nu har fått ett problem med ögonen som gör att jag måste börja använda glasögon mycket oftare. Tidigare har jag nästan aldrig använt glasögon och jag känner mig ganska osäker i dem. Framför allt så känner jag att min stil som jag har haft fram till nu liksom inte riktigt passar till min nya glasögon-look, om du förstår vad jag menar. Du använder ju inte glasögon (i alla fall inte vad jag har sett på några av dina bilder), men du har så sjukt snygg stil och du verkar ha en massa kompisar som även de klär sig jöttesnyggt, någon av dem måste väl ha glasögon? Nu blev det lite babbligt, men det jag undrar är om du skulle kunna ge lite tips på/inspiration till outfits som passar med glasögon till helt enkelt? Puss på dig
Hej hej och puss! Jag har glasögon men använder dom inte så ofta. Se bilden här ovanför. De är från Tom Ford. Jag letar själv efter nya glasögon, håller med om att det är svårt. De märken jag tycker gör extra fina grejer är Cutler & Gross, Wildfox och Moscot. Bra glasögonaffär i Sthlm är Bågar & Glas!


Regnjackan är så fin! Tänkte köpa på nätet och undrar hur du upplever storleken? Är 164 lång och inte stor så brukar ha xs men vad har du?
Är som du (eller 163 cm) och har xs i jackan. Kram.

AKUT VIKTIGT!!!! </3 </3
Hej Sandra! Jag går i tvåan på gymnasiet och kan inte sluta tänka på en kille i min skola som går i ettan. Han är så snygg. Vill liksom slicka hans ansikte för att det är så hett. Men det finns ju ett stort problem. Vi är så mycket främlingar som man kan bli. INGA gemensamma kompisar, INGET sätt att råkas träffas liksom. Han har pinterest, soundcloud, instagram osv, och har funderat på att börja följa eller något liknande. Men alltså det är så himla skumt att göra det helt plötsligt. Han kommer fatta att jag har stalkat honom så mycket som det går. Min fråga är; HUR FAN SKA VI FÅ KONTAKT?? Hur ska han märka mig? Vad ska jag göra liksom. Tips uppskattas.
Jag skulle börja följa honom på den kanal han är mest aktiv i, sedan när du ser honom nästa gång (i korridoren, skolmatsalen, på gatan wherever) säga: ”är det du som är xx på instagram/soundcloud/pinterest?” han ba: ”ja?” du svarar: ”vill bara säga att jag tycker du tar så bra bilder/gör magiska mixar/har så bra smak.” Kanske så?? Det är i alla fall ett första steg! Lycka till!!

rave party.
Åh jösses! VAR kan jag köpa en feminism & cats-tröja!!!???? Behöver en prick nu! Kram kram
Sök på feminism & cats på etsy! kram.

vad heter stegräknarappen!!!
Moves

Jag är sjukt förtjust i en pojk som det nu är tänkt att jag ska bjuda på middag. Tyvärr så är mina matlagningsskills väääldigt begränsade, men jag vill så himla gärna imponera på honom med nått hyfsat enkelt men som ändå känns avancerat, aa du förstår. Du som är pastaproffs kanske lurar på nåt vegetariskt superrecept? Puss och tack! <3
En klassisk tomat-mozzarella-pasta går alltid hem  + är meeegaenkelt
1. Hacka vitlök, fräs försiktigt i stekpanna med olivolja. Sätt på pastavatten i en kastrull.
2. Addera ca en halv ask körsbärstomater du skivat i halvor, tillsammans med skivad schalottenlök, låt puttra i stekpannan. Lägg i pasta i kastrullen + en buljongtärning. Koka pastan två minuter kortare än vad det står på förpackningen.
3. Häll av pastavatten och häll i pastan i stekpannan. Smula över en mozzarella. Salta, peppra och strössla över med mycket färsk basilika (fungerar även fint att addera lite färsk spenat eller färsk ruccola). Rör om servera.

Hej Sandra. Jag och min pojkvän är i lägenhetsköpartagen här i Sthlm och det är så himla svårt. Men framförallt dyrt! Jag vet ju att ni letade länge innan ni köpte er lägenhet och att du köpte den själv (?) Och jag bara undrar, huuur kan man köpa lägenhet i innestan om man inte har typ nåt undangömt arv på flera miljoner, eller har en lön som typ en bank-VD? Jag tänker tex på att du väl inte har fast anställning? Absolut ingen kritik, är bara väldigt nyfiken på hur andra i min ålder lyckas bo i innerstan.
Alltså typ ingen sitter på några arv på miljoner. Alla lånar för att bo! Jag hade sparat ihop några hundratusen kronor och kunde därmed ta ett lån till en lägenhet. Lätt att 99% av de som köper lånar för att köpa. Så funkar det. kram.

chair.
Hej! Också hemmahörande på Södermalm med en emmastol jag länge tänkt lämna in för omklädning, men inte kommit t skott. Var lämnade du in din och hur mkt fick du betala? Tänkt att det är svindyrt..?
Jag lämnade in min hos en tapetserare på Skeppargatan 49. Det kostade 3500 kronor, vilket såklart är dyrt, men fåtöljen var ju gratis eftersom det var en gammal som stod på mina föräldrars landställe som de aldrig skulle använda igen, samt tyget kostade 50 kronor på en marknad i Kenya. Så det blev väl ungefär vad en fåtölj kostar liksom. kram.

thursday.
Åh vart har du köpt den blåa vippiga kjolen? så fin
Den är från Forever21. Bättre bild här över. kram

Har en fråga, som du inte behöver svara på om det känns för privat. Du lever ju ett rätt glammigt liv. Jag är bara lite nyfiken på ekomomin, fick nämligen precis ett utdrag på mitt ICA handlade härom dan. Usch varför är god mat så dyrt? Och då tänker jag på dig som lagar mycket god mat, äter ute, shoppar dyrt osv. Vad lägger du exempelvis på mat per månad?
Jag lägger mycket pengar på mat, absolut nog det jag lägger mest pengar på. Men allt eftersom man blir lite äldre lär man sig också att handla smart i mataffären! Jag skriver matlistor, storhandlar billigt och gör menyer i huvudet över veckan så att jag inte ska kasta grejer i onödan. Prova själv att försöka strukturera upp bättre och tänka i flera steg! kram.

adidas sneakers.
Snille, kan du si meg hvor det fine teppet under vesken din er fra?
Mattan är från Mio! Heter Florida om jag minns rätt.

Grattis till flytten Nian! jag har en fråga till nästa frågeinlägg. Jag råkade av händelse passera dig och Magnus vid nybroplan igåreftermiddag (ni är btw SÅ söta!). Jag blev starstruckt och i efterhand hade det varit roligt att säga ”hej, bra blogg!”. Så frågan lyder således: tycker du att det är roligt eller jobbigt om en hade gjort det? En vill ju inte gärna tränga sig på mitt i en myspromenix eller så. Kram, ps. BRA BLOGG!
Haha älskar smeknamnet nian : ) Jag tycker bara det är roligt om någon säger hej eller bra blogg förstås! Stör gärna. puss.

No link to the English translator anymore? : (
It’s at the top, just below the header! Right now it’s not working great though. I’ve emailed the people at Metro who have built my site and asked why the translator button is working so strange. hopefully we’ll have it fixed soon! in the meantime, use this link.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar