Annons
Annons

answers to past week's comments.


 

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Vart kommer din super fina ljus råsa topp ifrån?
→ Monki!

Kan du berätta lite mer om den här Mason Pearson-borsten?
→ Jag pratar om den bland annat i denna video när jag berättar hur jag fixar mitt hår. Det är en rätt dyr handgjord borste som verkligen gör mycket för håret på ett knäppt sätt. Älskar den innerligt.

Annons

cap d'antibes
Hur är din relation till din mamma förresten? Kan du prata om allt med henne? Och kan du fortfarande vara ”barnet” som i princip kryper upp i hennes famn när något jobbigt händer i livet? För ni verkar iallafall ha en så bra relation till varandra.
Jag har en väldigt bra och nära relation till min mamma! Hon är min bästa vän. Hon kommer alltid med fina råd och är så himla snäll mot mig. Och orolig förstås, som mammor kan vara. Hon är också väldigt rolig! Vi pratar nästan varje dag, hon är en av få personer jag fortfarande pratar i telefon med (föredrar sms annars). Klart vi bråkar också (ganska ofta) men så är det väl. Vi är väldigt lika. Jag är dock inte längre ”barnet” som du beskriver. Har inte krupit upp i någon förälders famn sedan jag gick in i äldre tonåren och har inte alls det behovet kvar. Det bara försvann när jag gick till att bli ett o-barn. Tycker typ att det är lite weird med folk som fortfarande är så..? Men kanske bara är jag och att det var så länge sen jag kände så. kram.


Jag är tydligen lite av en analfabet när det gäller tekniska prylar och vänder mig genast till dig hehe
Du (som jag) använder dig nämligen av en macbook air (som även jag älskar). Problemet med den här tjusiga datorn är ju att den inte har gott om hårddisk. Sedan några månader tillbaka har min dator ropat om att den är FULLFULLFULL och att jag måste rensa för att få plats. Det gör att alla mina fina bilder ligger kvar i både mobilen och i min systemkamera eftersom jag vet inte hur jag ska göra för att både rensa samt skape/upprätthålla ett vettigt system med bilderna i en hårddisk
Jag har en extern hårddisk med typ 500gb men jag älskar iphoto och har sorterat alla bilder enligt ett system med titlar för varje mapp och får panik av tanken på att förstöra mitt fina bildsorteringssystem (lite väl systemorienterad människa med typ lätt OCD när det kommer till sådant). HUR GÖR DU??
Jag sparar inga av mina bilder på datorn utan har alla på Flickr. Har skrivit ett helt inlägg om det som du hittar här. Gör även fotoböcker varje år som du kan läsa mer om här!


Hej! Din blogg är goals!! Undrar vad du använder för app när du gör gifs?
→ Puss! Appen heter party party!

Vart är din klänning ifrån förresten? Så fin!
Asos!

friday
Sandra kan du inte göra ett inlägg där du och dina läsare ger de allra bästa tipsen för att ta sig igenom denna tid när allt dåligt väder kommer på en och samma jävla gång? mörkret/regnet/blåsten/kylan
→ Ja bu för dåligt väder :/ Skrev en krönika om detta för Sofis Mode en gång som du hittar här! Uppmanade läsare att komma med överlevnadstips i ett blogginlägg för sju år sedan, här hittar du det!


friday.
Blir så avundsjuk på dig för att du gör dig fin och jobbar hemifrån. Har du tips? Jag är student och har svårt att komma upp, iväg och sätta igång med plugget många gånger. Samt att jag ska jobba hemifrån/själv, men jag bara procastinerar :’( Tips?

→ Jag känner igen mig i det där från när jag pluggade. Jag tror jag gör det annorlunda den här gången för att jag 1. är äldre. 2. får bara betalt om jag faktiskt går upp och gör grejerna. 3. jobbade på kontor i 6 år och har det i mig.
Mitt bästa tips hur som helst är att inte plugga hemma utan att ta sig ut till något café som om det vore ens kontor. Då måste man liksom upp och äta frukost och klä på sig etc. Lycka till puss!

fo
Vilken krånglig sida Creative verkar vara! Försökte komma dit från bloglovin’-appen och då ville den att jag skulle logga in och prenumerera och hålla på, jag gav upp, gick till datorn, men då hamnar jag bara på fel saker. Ville BARA hitta feministiska sommarpratslistan, men jag blir bara yr och runtslussad.

→ Det är nog bloglovin som är krångligt : ) Den vill att man ska vara inloggad etc etc. Gå in direkt på Creative HÄR!


ÅÅÅH Sandra, letar efter ett vitt skoskåp! Var kommer ditt i hallen ifrån?
Jysk!

s
Vad tycker du om nyaste säsongen av Paradise hotel?
Sådär. Inte fastnat helt tyvärr. Men kämpar på och hoppas att en Täljeblad-hottie snart kommer att uppenbara sig!
Visste ni förresten att han älskar mig? Han är mitt frikort så Magnus ligger farligt till!
kristian

 


fina sandra! hur redigerar du denna filmen? i vilket program är väl det jag undrar mest! kanske har du redan skrivit om det, men skulle du (eller någon fin filur som läser detta) vilja länka inlägget i så fall? har så många videos som väntar på att bli redigerade. PUSSS
→ Jag redigerar min filmer i iMovie och har gjort ett helt inlägg om det här!


så tufft ändå att man kan ändra ögonfärg för en dag! vart kan man beställa linserna?
undrar också vilken modell och färg du har på dina jeans? satans fina, som du.
→ Tack puss <3 Jag googlade bara på färgade linser och hamnade således på färgadelinser.se! Där finns dom. Det står inte på jeansen vilken modell det är men det är Dr Denims högsta variant i en blandning av stretch och jeans om jag minns rätt! kram.

(0)
(0)
(0)
35 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar