Annons
Annons

answers to past weeks comments. part 1.


 

new york.
Efter att jag läste detta inlägg sprang jag direkt och köpte Eyeko’s eyeliner, den verkade helt enkelt så himla bra!
Jag kan nu säga att den var den absolut sämsta eyelinern jag någonsin använt. Jag kunde knappt använda den EN gång utan att den torkade igen på sekunden. Hur lyckas du använda den? Gör jag något fel? För detta var sannerligen det värsta inköp jag någonsin gjort…
→ åhnej förlåt! Känner mig som en idiot som tipsar om saker som inte funkar? Men för mig funkar verkligen eyelinern toppen. Jag har däremot varit med om ”tuschpenne-liners” som varit helt uttorkade. Kan det handla om att den liksom hade ett utgående datum? Så knäppt att smink inte har bäst före-datum tänker jag ganska ofta. Ett tips kan vara att blöta spetsen med saliv. Annars är MAC black boot ett säkert eyelinertips, den torkar aldrig ut.

Annons

Hej Sandra! Här kommer en fråga till en av dina Q&As. Jag och en kille har bestämt oss för att hitta på något nån dag, rätt spontant sådär. Vi är bekanta sedan tidigare fast har aldrig umgåtts varken på tu man hand eller i gäng. Jag har inget intresse av att börja dejta honom men jag vill gärna ligga. Det ska alltså inte vara någon dejtig dejt utan mer ett jävligt kul kompishäng och sen spenderar vi natten tillsammans. Så det känns som om kvällen börjar med att vi tar en öl eller två och sedan fortsätter spontant. Men det hade varit fint att ha några förslag i huvudet redan innan. Vad hade du hittat på en sån kväll? Bor i Stockholm kan tilläggas. Kram.
Jag kanske skulle gå till Ugglan där man kan spela pingis och boule och ”aktivera” sig liksom. Sedan hade jag lätt tagit en aw på Trädgården. Barhoppa är ju även en finfin dejtingaktivitet. Längs med Skånegatan eller längs med Rörstrandsgatan har jag barhoppat på dejt och slutade med ligg båda gångerna! Lycka till!

Till en annan sak, dina lampor i vardagsrummet?! Du har säkert svarat på detta klart och tydligt (eller så är det hemligt och okej men vill du svara vore det fint <3) men kan inte hitta det någonstans. Pratar om de i mässing som hänger ihop i ett kluster. var har du hittat dem? Så fint!
De är från Bolia och du hittar dem här!

Ooh Sandra recenserar du snart Lena Dunhams bok? Har väntat i måååånader för att höra vad du tyckte om den.
→ Jag tänkte förstås recensera den men sedan blev det så att jag aldrig läste klart den! Tycker verkligen att det är svårt att ta sig igenom böcker som inte är skönlitterära. Så det blir nog ingen recension tyvärr :'(

Alltså det här med färgkodade böcker i bokhyllan.. Kan inte komma över den inredningstrenden! Hur hittar man? Känns det inte nästan respektlöst MOT böckerna? Min fördom (erkänner) har alltid varit att färgkodade böcker och när man såhär trycker in dem längst in på hyllan mot väggen är lite obildat. Typ att man aldrig läser. Jag vet ju att du läser, och att många har dem i färg nu. Men jag fattar verkligen inte grejen. Älskar brokiga bokhyllor. Hur som, läste det handlar om dig här om veckan- eloge till dig för mycket fin bok!
→ Hej! Tack för att du tyckte om min bok <3. Alltså jag tycker något slags färgsystem är fint i bokhyllor just för att det känns lugnare för ögat. Bokhyllor där böcker står tätt tätt och inte kan andas har jag aldrig tyckt om (än). Sedan kommer jag enklare ihåg saker inte genom text utan genom bild. Och därför hittar jag utmärkt i bokhyllan pga vet vilka färger alla böcker har.  puss.

Kom tänka på en grej häromdan: hur har du gjort med bokserier iom färgsorteringen i bokhyllan?
→ Bokserier står tillsammans! Är inte hitler med färgsorteringen utan ställer bara lite så som jag tycker det känns fint.

Åh, kan inte du berätta om hur ljudet på vinylspelaren är? Tycker sådana spelare är så himla, himla fina men inte vågat lägga pengar på dem eftersom jag är osäker på just ljudkvalitén. Kram!
Nej ensamma är ljudet förjäkla dåligt tycker jag. Dock har de ju uttag så man kan koppla in högtalare! Det var liksom min plan från början att göra. kram.

Hej Sandra! Tänker kanske lite dumt att fråga men jag kör ändå liksom. Har precis som du en stor kärlek för väldigt korta kjolar och undrar hur du gör för att inte flasha dig inför alla hela hela tiden? Asså konstig fråga men undrar för jag har en tenniskjol från AA och vill köpa en till, men vågar typ inte använda för att den är så kort. Kan såklart köpa större storlek, men saken är den att jag har en ganska liten midja och om jag går upp en storlek så är det liksom kjolen som bär mig istället för tvärtom (plus då blir det ju inte lika snyggt med instoppade tröjor). Puss!
→ Hej! Ha rejäla trosor under eller typ cykelbyxor. Man kan även klippa av strumpbyxor (alltså om man vill ha bara ben). När man sedan har strumpbyxor när vädret blir kallare så spelar det ju inte så stor roll om man flashar lite. Tycker jag i alla fall? Och så får man väl när man plockar upp grejer och sånt bara lära sig att böja knäna och inte bara luta sig rakt framåt och sånt. Men jag skulle börja att öva mig med helsvarta strumpbyxor under, då känns ju kjolen inte flashig, folk har ju tajts på sig som byxor nuförtiden.

Å jag älskar också korta kjolar men använder de knappt pga klättringsfaktorn. Vilka strumpbyxor man än använder så slutar det alltid med att kjolen fastnar och ”klättrar upp” = jag visar både bak och fram ofrivilligt. Har du, eller någon klok läsare ett tips på hur detta kan undvikas?
→ Spraya hårspray på låren! Alltså på strumpbyxorna. Då klättrar dem mindre. Skaffa även kjolar i rejälare tyg. HATAR när de klättrar också. kram.

june
Kanske en dum fråga… Men har funderat i flera år på detta. Jag skulle jättegärna ha en sån kjol, men skippar gärna magtröjan. Kan man ha vilken som helst tröja under, även om den är normallång? Eller måste den sitta supertight då? Läskiga saker. Får prova. Puss
→ Såklart du kan! Jag har dock oftast t-shirts instoppade, kanske inte skulle ha tjockaste ulltröjan pga blir lite obekvämt att peta ner? Man kan ju ha t-shirt/tunn tröja och sedan tjock kofta över på vintern! kram.

Ska laga din supergoda kantarellpasta men receptlänken till Rodeo har slutat funka och när jag googlar hittar jag det inte heller. Problem! Har du nån länk till inlägget i nya bloggen?
→ Yes min rodeoblogg är raderad. Sök på bloggen i dess sökfält efter kanske ”kantareller” så hittar du dit. Eller på google med sökorden sandrabeijer + kantareller. Här är en direktlänk! kram.


Hej Sandra! Vad är för växt ni har precis när en går ut till balkongen? Den höga med stora blad. Så fin!
→ Det är ett fikonträd, skrivit om det här.

OMG! Jag har alltid på något sätt vetat att du varit lejon utan att ha vetat när du fyllt år! Tycker att du verkar ha vissa drag som jag också har! Astrologi är fasen läskigt sant ibland! Tror du på vet? Mvh/ tjejen som är född 9e aug!
→ Hej fellow leo! Jag tror nog litegrann på horoskop, men mest för att det känns som att det faktiskt ofta stämmer in på folk? Tycker det är lite kusligt att det är så. Men tror verkligen inte blint på grejen, men kanske lite på karaktärsdrag liksom..

undrar främst vart du fått tag på Tony’s chokladen som ju kan vara något av det godaste jag ätit i chokladväg men då inköpt i Amsterdam.
Den kan man köpa på Paradisets Matmarknad som är en ekologisk mataffär vid Mariatorget!

Åh, var kan man gå korvkurs någonstans? Vi ska köpa ett lamm av våra kompisar nästa gång de slaktar, och vi har en köksassistent med korvtillsats, så är sjukt sugen på att göra lite lammkorv, men det känns som att det kanske är lite svårt, vore bra att få lite vägledning till en början.
→ Taylor & Jones har korvkurs! Ett inlägg om den kommer imorrn!

såg ni inte belle and sebastian på way out west? : (
→ Nej vi hann inte : ( Men det är okej, sett dom fyra gånger innan.


Hei Sandra, jeg har prøvd å bla meg gjennom bloggen din uten hell for å finne ut hvor du har fått tak i den fantastiske kofferten (resveskan) din. Hvor er den fra, og vet du om Den fortsatt er å få tak i? mvh Sarah
→ Väskan är från Alstermo Bruk, som tyvärr har gått i konkurs såvitt jag vet. Men googla så kanske du hittar väskorna någonstans ändå!

När får en se gymnasiefotoalbumen, från år 2000 och framåt typ? Vore kul!
→ Jag hittar dem inte! Blir galen. Så fort jag stökat reda på dem kommer inlägget upp på direkten! Men kan ta lite tid tyvärr : (

Åh var kommer den fin fina vardagsrumsmattan ifrån?
→ Ett inlägg om min vardagsrumsmatta hittar du här!

HUR får man reda på o hittar till en ravefest på ett tågspår under en bro? Va också på wow, drömde om skogsfester o mystiska efterfester, men förstår inte vart dom är.. Svartklubb lixom, handlar de bara om att känna rätt folk?
→ En kommentar som kallar sig S svarade bra här:
Alla ni som undrar om tågrave och grejer! Just detta rave arrangerades av über – de brukar ha både ute och inne-rave på olika platser i gbg. Tips för att hitta sånna här grejer ääääääär *drumroll*: kolla Facebook!!! Gå med i olika grupper som VART ÄR FESTEN? håll koll på uppdateringar från de som brukar arra fester exempelvis über, wish you were queer och genesis (om ni är från gbg dvs). Under wow fanns alla stora evenemang samlade på festivalrykten.se. Alla evenemang de tipsade om hade en egen facebooksida så säger bara fb är key till att hitta festerna. Om ni är helt clueless på utbudet i just er stad kan ni ju söka på flashback typ ”stamp/rave/svartklubb+din stad” så brukar det gå att hitta något att börja med i alla fall och det kan ju i sin tur leda vidare till mer grejer. Puss och kram, happy raveing guys!

Håller tummarna att du får ha ett eget sommarprat nästa år! Och om du fick vad skulle det handla om?
Ja tänk det vore flott att få sommarprata någon gång. Fast känns som man måste ha presterat något särskilt då väl? Skulle nog prata mest kärlek tror jag. Tycker det är fint när sommarpratet är ganska tematiskt.

Hej! En fråga som inte alls hör hit till detta inlägg, men tänkte att jag skulle testa fråga ändå. Vill mig minnas att du använder (eller har använt) dig av flickr som uppladdningssida för dina foton. Nu på sistone har de ändrat kodningen så att filnamnet och flickrs logga kommer med på bilden då man använder dess kod till bloggning – har du hittat någon sätt att undgå detta? (tycker själv det är så arbetsdrygt att klicka sig in via ”all sizes” för att kopiera varje bildadress skillt vid långa blogginlägg). Ha de fint! :–)
Hej! Du kan använda koden som den är, men du måste ta bort allt som står efter </a> efter varje bild. Då funkar det! lycka till puss.


för en kortis som jag så var det ett bra tips att klippa av jeansen (så fint med ankellängd)!
men 1) hur vågar man göra det på HELT NYA jeans?
2) fransar dom sig inte? är rädd att om jag gör det så har jag typ hotpants efter två dar.
mvh lill
1) Man vågar för att man måste! För att de är för långa annars helt enkelt : ) Jag satte på mig de först, och så ritade jag små bläckstreck som jag klippte efter (alltså klippte efter jag tagit av mig dom). Jag klippte försiktigt med en nagelsax! Lycka till!
2) De fransar väldigt väldigt lite.

Sandra, skulle du inte kunna påminna dina läsare om brevvänsinlägget? Det är många nya som har skrivit som folk kanske inte ser nu
→ Jo! In och hitta en vän här!

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar