Annons
Annons

answers to past weeks comments. part 2.


 

Till Sandra och alla Sandras läsare: hjälp mig, snälla! För 1,5 år sedan så träffade jag mitt livs kärlek. Jag har alltid trott på kärlek vid första ögonkastet och när jag såg honom första gången så fick även lilla jag uppleva det, ”love at first sight”. Båda två är väldigt komplicerade personer och i början av detta året så valde han att avsluta allt mellan oss då det inte riktigt fungerade. Jag accepterade det och försökte gå vidare men det gick inte riktigt. Har gått och tänkt på honom varje dag i prick 288 dagar trots att vi inte pratat en enda gång efter det (han har hört av sig men jag har inte svarat då jag försökt gå vidare, plus att jag var väldigt sårad). Nu till problemet.. jag fick ett mejl från honom för ungefär 2 veckor sedan där de stod att han saknade mig, gärna vill prata med mig och att han inte kunnat glömma mig heller. Vi har pratat en del efter detta och allt känns så himla sjukt, precis som att vi inte alls ”missat” dessa 10 månaderna, för alla känslor finns kvar och vi har fortfarande en väldigt speciell.. connection typ. Vad gör man? Vågar jag börja träffa honom igen och hoppas att det denna gången fungerar eller ska jag bara försöka släppa det och försöka gå vidare igen? Vi fungerade ju inte tillsammans sist, men båda två har varit riktigt olyckliga utan varandra också.
→ Det här är verkligen en fråga som jag tycker är alldeles prick helt omöjlig att svara på utan att veta något om er och ert förhållande. Så jag får nog säga att det är bäst att följa magkänslan. Är ni kära, är ni olyckliga utan varandra, är han vettig (=behandlar dig bra! obs mycket viktigt.) så hade jag testat igen. Visst, det kanske är 288 dagar av bearbetning som blir puts väck om det tar slut igen, men vet spelar det för roll när det handlar om kärlek. Tycker jag i af. Att du dessutom benämner honom som ditt livs kärlek borde väl säga en hel del. puss.

Annons

Hi Sandra, I have been a fan of your blog for many years now but ever since the site has been moved to this new one, I feel it hasn’t been very great for english readers. In the past I used to be very active in writing and reading comments. But the new ”english translated” site is very buggy when it comes to comments, as it doesn’t load all of the comments when it’s more than what is shown, and I have also had problems commenting. This has stopped me from commenting since the change which i feel very sad about, as your blog has always been a very lovely community to me.
Secondly, I have noticed in the past week too that if I google your blog and click on the tab that says ”Translate this link” on Google, the english version of your site doesn’t actually load. I would have to go into your site, then click on the translation link from there to load it. I really hope that all these can be looked into as I’m sure you have a lot of english readers too. I am using a macbook if that helps.
All these aside, I am a very huge fan of yours and will always continue reading. You have inspired me a lot, and through your blog I have had so much inspiration on movies, food, fashion and interior and I look forward to more! Enjoy your NY trip and all the best wishes to you and Magnus!
→ Hi <3! I have noticed this as well and I am very sorry for it. The Google Translator should work now, it seems like every time Metro update their site to a new version my Google Translator-button stops working. I e-mail them about non-swedish readers-related issues several times a month but their developers have a lot on their plates and since you guys aren’t a majority of my readers a lot of these problems gets pushed back and will be solved ”later”. Very frustrating but that’s just how it is. For the comment issue I most of the time need to approve the english comments myself (since wordpress thinks it is spam), so your comment will show up, it just takes a little bit longer. To load all the comments you need to press the little button ”visa alla kommentarer” which means ”show all comments”. Sometimes when you are in Google translator-mode, the button doesnt seem to load, which is more of a Google-issue than an Metro issue, so I don’t really know how to fix that : ( I do agree that you loose a lot of the community feel when you can’t read the comments. I will ask Metro if it is possible to get rid of the ”load more comments”-button and show the comments all at once! But just so you know, if they agree it might take a month or two to sort that out. Thanks for reading <3

Superfin mössa Sandra! Är den nyinköpt och i så fall varifrån?
→ Den är från asos och finns här!

Vad mysigt med matmarknad! Hur var det vegetariska utbudet? = är det värt att åka dit om en är vegetarian?
→ Även om utbudet av djur var mycket större tror jag Smorgasburg för vegetarianer skulle vara fint det med! Det finns så himla mycket olika mat.

En fråga som inte alls har med inlägget att göra mer än att jag blev påmind om det av uteserverings-bilden: Du är ju ganska ljus i hyn. Hur gör du i solen på somrarna när du är ute mycket/sitter på uteserveringar/är utomlands osv, smörjer du in dig med solkräm hela tiden? Du är ju ofta både bararmad och barbent på bilder. Jag har haft en hudsjukdom som gör att jag knappt kan gå ut på somrarna för att jag inte vågar vara i solen och HATAR detta ständiga kladdande med solkräm.
→ Hej! Usch vad jobbigt med hudsjukdom för solen! Fattar tröttman med att kladda med solkräm också. Jag har solskyddsfaktor året runt i form av min BB-kräm och min primer som har runt 25 i solskyddsfaktor. På somrarna i Sverige brukar jag smörja in mig med spraysolskyddsfaktor på armar (ben ibland men de får typ aldrig färg av någon anledning ändå). Rekommenderar spray! puss.

Hej Sandra! Kom bara och tänka på en sak sådär helt plötsligt, om du bara får välja en emoiji som din favorit, vilken skulle det va och varför? Min skulle nog va de ögonen som kollar lite snett, så himla användbar! Puss
→ En enda emoji! Gudars. Det måste nog bli trés bon-fingrarna, med tummen och pekfingret ihop du vet. Alt. den lite småglada rosiga emojin eller den som stirrar rakt fram och ser lite generad ut.  Din e också bra! Min värsta emoji är gråtande skratt-emojin.

Vad tycker du om listan som satts ihop med statistik över hur mycket bloggare ”Skriver om alkohol”? Har för mig att du låg på plats ett där. Själv känner jag mig kluven till vad den ska leda till, skuldbeläggande av bloggare eller ”samhällets uppvaknande”…?
→ För det första är det inte statistisk. De har plockat ut 8 bloggare som de studerat under en sommarperiod. Det är inte en undersökning, kanske skulle man kunna kalla det en studie. Jag tycker såklart att det är viktigt att prata alkohol, men blir också ganska trött på alla dessa ramar man som kvinna förväntas passa in i, leva upp till, förebildsboxar att checka av. Jag lämnade en kommentar till Dagens Media igår som du kan läsa. det får räcka. puss!

Hej Sandra! Först och främst tack för en jättefin blogg, dagns höjdpunkt att läsa:) Sedan undrar jag något jätteskumt; Jag använder mycket kjol och för några år sedan tipsade du om någon slags varmare under. kjolen- grej du hade som värmde rumpan jättebra (har för mig att den kanske satt ihop med strumpebanden men inte helt säker) Vad hette den och var hade du köpt den? Hatar att frysa men älskar kjolar och klänningar:)
→ Det var en grej jag köpte på Betsey Johnson för en himla massa år sen. Har inte sett den någon annanstans sen dess och vet inte vad det heter. Men här är inlägget! puzz

Hej Sandra! Tack för en jättebra blogg. Undrar om du kan svara på detta till nästa frågeinlägg: Du skriver ibland om killar du tycker är snygga/heta/hunkiga. Nästan som att du tänder på dem. Jag undrar bara om Magnus någonsin har reagerat på detta? Har han någonsin blivit svartsjuk eller bryr han sig inte? Pratar han om tjejer han tänder på (eller att någon tjej är snygg/het/bejbig?)? Min kille skulle nämligen bli sårad om jag skrev så på min blogg, och jag skulle nog få ett stick i hjärtat om han gjorde så mot mig. Jag tycker att det är jätteintressant hur olika förhållanden är så det vore roligt om du svarade! Obs är bara nyfiken på dina och Magnus tankar, inget moraliserande från min sida!
→ Hej! Jag och Magnus har en väldigt avslappnad relation till detta vilket jag tycker är otroligt skönt. Jag hade inte hållit på och killat mig i bloggen om han mått dåligt av det, mitt ex uppskattade det till exempel inte, så då fick man backa lite. Jag och Magnus är mer på samma nivå kring det här, vi kan liksom gå på stan och så kan ha peka och säga ”kolla där typiskt sandra-kille”. Detta är otroligt befriande, härligt och säger mycket om hur trygg han är i vår relation tycker jag. Kanske inte funkar för alla förstås, men funkar bra för oss. kram

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
39 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar