Annons
Annons

answers to the past week's comments.


 

Förlåt varit lite dålig på detta på sistone men här kommer iaf svar på förra veckans frågor i kommentarsfältet.

Förövrigt byter rodeo snart tillbaka till det gamla kommentarssystemet istället för det vi har nu. Så orimligt pepp på det. Kommentarerna har mer än halverats sedan vi bytte och det är ju bara för deppigt för en bloggare. Men snart så, så ni vet.

Annons


Jag undrar hur du lyckades hålla dig kvar vid ditt roman-skrivande? Alltså; jag har liknande ambitioner, skriver mycket men avbryter ständigt mitt projekt för att jag anser att idén inte håller, att jag skriver för dåligt osv. Och så kommer jag på en ny, fantastisk idé! och sen händer exakt samma sak. Visst kanske jag är lite väl självkritisk och borde ”låta mig” skriva dåligt i början, men ja – hur tänkte du för att orka?
Jävlar anamma, inte sluta fastän det blir tråkigt, skriva fastän man inte har någon inspiration, fullfölja något fast man stundtals tycker att det är overkligt dåligt. Kan inte förklara på annat sätt. Jag bara bestämde att jag skulle göra det. Att jag inte trivdes på mitt jobb och att skrivandet var en slags biljett ifrån det var nog också hjälp.


Älskar ett foto i timmen-inlägg! Men jag undrar: hur är förarbetet? Tänker du att ”imorgon ska jag ta ett foto i timmen” och sätter en timer eller bara blir det så?
Jag brukar fundera på vad jag ska blogga om innan jag somnar, så ja, jag brukar bestämma det kvällen innan. Ibland vet jag att ”söndagen kommer bli trevlig” eller något sånt, och då vet jag ju flera dagar innan att just den dagen kommer bli en EFIT! Jag har ingen timer utan höftar ganska mycket. : )


Så härligt att se dig tillbaka i din lägenhet !! Jag har ett NY-PROBLEM! Ska dit under thanksgiving, är saker och ting stängt då? förstår att fredagen är största shoppingdagen, men hur ser det ut ons,tors,lör? Kan man gå på restauranger utan hinder, kan man shoppa utan hinder, har museum m.m. öppet? Vilka dagar gäller för vad? TACKSAM FÖR HJÄLP!
Mycket är stängt på själva Thanksgiving-dagen men annars är det mesta öppet den helgen! Skulle kolla på de specifika restaurangernas hemsida och kanske maila och fråga dom.


var är kudden köpt? dör kudd-döden
Society6.com!


Tycker omslaget inte sticker ut det minsta, såg jag den boken i en bokhandel skulle jag inte köpa den, just på grund av omslagtet. Tyvärr.
Såklart att ni får tycka till om bokomslaget, och det vill jag att ni ska göra, både pepp och bu är spännande. Men blir ledsen över de som skrev ”nä nu tänker inte jag läsa den”. Fattar en sån mening är väldigt enkelt att skriva, men så outgrundligt sorglig för mig som suttit och skrivit och filat på en historia i över ett och ett halvt år och så kan det stå och falla för någon person för en sån grej. Jag tycker väldigt mycket om omslaget, och det gör min förläggare också. Jag ville att det skulle kännas exploderande så att säga, som om att någon haft för mycket att säga och Tove fick fria händer att tolka vilket jag tycker hon gjorde himla bra, och sen jobbade vi ihop också såklart. Min förläggare har haft slutordet om färger och typsnitt och sånt, hon har ett helt annat säljtänk och kan mycket mer om sånt än vad jag kan, och jag litar 100% på henne. Men detta är ju också en första version eller hur man ska säga. Omslaget trycks inte förrän i december. Just nu filar vi på grejer som textur på framsidan och material och sånt. Skulle väldigt gärna vilja ha lackad titel eller vävd, fatta fint. Jag hoppas och tror att det kommer bli fint. Och hoppas såklart att ni ska tycka om den. Men mest av allt innehållet då såklart. Det är framförallt det som räknas för mig.

Sandra, I know this is random and nothing to do with anything, but I need your help! I have seen from your previous posts that you love the 90s, especially 90s fashion. I also grew up in the 90s and am suffering from insane nostalgia over this time. I remember one particular fashion in my school, which was PVC, metallic-coloured jackets with zips. I had a baby blue one, and it was beautiful! All of the girls were wearing them, though they were a bit sweaty because of the material. I am trying to find these jackets online but I can’t even find a picture of one as I have no idea what they were called back then. Maybe you didn’t have this fashion in Sweden (I am from the UK) but if you have ANY idea what I am talking about, could you let me know what these jackets are called?! I am starting to think they didn’t exist, and that I made them up…! Thanks, Sandra, I love your blog 🙂
I’m not sure if I know but if any other does, please feel free to answer in the comments!


Hej fina fina Sandra. Jag kom bara på här om dagen att du hade lovat att göra en ny, uppdaterad Parisguide. Eller har jag bara inbillat mig? Hur som helst skulle jag uppskatta en sådan väldigt mycket, då jag ska till världens finaste stad nu i oktober och behöver lite tips. Massa kramar till dig!
Varit lite långsam men nu är den väldigt snart klar, nästa vecka kommer den nog upp!

jag gillar honom så himla mycket, så där kan-inte-sluta-tänka-på-honom mycket. Jag tror det finns en chans han tycker om mig också. När vi ses är allt perfekt men det känns som det bara är jag som hör av mig. Ska jag låta det vara eller försöka en sista gång?
Kör hårt såklart!

När man så gärna vill skriva, man vill det enda ut i fingertopparna men när man väl får använda de ivriga fingertopparna blir det bara osammanhängande rader med vilsna ord. Vad gör man då?
Som någon annan svarade, du fortsätter skriva. Svårare eller enklare än så är det nog (tyvärr) inte.


men du sandra. du måste helt enkelt filma när du dansar nån gång och lägga upp. kan inte avgöra vad du är för nån sorts person innan jag har sett hur du dansar. bättre personlighetstest än att kolla i en persons godispåse! obs jag dömer inte folk enbart på dans är ej en hemsk människa
Haha, nej det vågar jag inte. Men här är min godispåse i alla fall:

Hur känns det för dig att t.ex. Matheiu är vän med Ludvig också? När jag haft gemensamma vänner med ett ex har jag ibland fått en obehaglig känsla för att mitt ex genom våra gemensamma kan få reda på saker om mig. Och jag har liksom helt velat avskärma mig från exet. Har också kunnat hända att jag fått reda på saker om honom, och att prat om gamla minnen som alla delar dyker upp… Du har iofs en blogg, men betyder det att du är helt ok med att en vän ena dagen hänger med dig och nästa chillar med din polare? Förstår du vad jag menar?
Jag förstår, men det är nog annorlunda när exet bor i Kalifornien. Vi träffas aldrig och han träffar våra gemensamma bekanta oerhört sällan. Och jag är tillräckligt bra kompis med Mathieu för att kunna lita på honom och vår vänskap. Jag ser den som helt separat från den han har med L, framförallt eftersom jag och Mathieu (exempelvis) har hängt mycket mer själva än tillsammans med L.


Vart har du köpt din underbara blommiga fåtölj? Jag har letat efter något liknande sedan i höstas 🙂
Den är från Conran, en brittisk inredningsaffär! Deras affär i New York gick i konkurs så allt blev jättebilligt, superpraktiskt.

.

Translation. Answer to the past week’s comments. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

(0)
(0)
(0)
42 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar