Annons
Annons

äta del 3.


 

Vi avslutar dagens mat-blogg med godis!

Jag gillar inte choklad speciellt mycket men däremot allt med extra mycket färgämnen och fina former.
Extra fint blir det ju om man har det i en skål som man tycker mycket om.

Annons

Kom alltid ihåg att allt fint som man äger ska användas, och inte damma ihop i något hörn.


PS. Jag fick det här på mailen och det är ju så fint så jag måste hjälpa till såklart. Och ni också! Läs här:

Jag och min vän har en idé att be folk skicka in diverse kärleksförklaringar via mail. Det kan vara en kärleksförklaring till pojkvännen/flickvännen, bästa vännen, grannen, hunden, kaninen och den söta killen som man ser varje dag vid busshållplatsen. Till vem som helst. För saken är att jag och min vän tänkt att printa ut dessa kärleksförklaringar, plasta in den och sen pynta ett träd mitt i stan med dem! Vi vill skapa ett träd i parken där man kan komma och kika på alla fina kärleksförklaringar som hänger från dess grenar. Vi har redan hittat ett perfekt träd och fått tillåtelse att pynta det. Så jag undrar om du möjligtvis kunde be dina läsare att skicka in lite kärleksförklaringar till oss. Vi har postat runt flyers i stan och på vår högskola men hittills har vi bara fått in 20 kärleksförklaringar och det är alldeles för få att pynta ett träd med.
Kärleksförklaringen bör vara mellan 1-5 meningar och mailas till [email protected].
När vi fått in tillräckligt med kärleksförklaringar så kommer det dyka upp ett kärlekspyntat träd i Göteborg.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar