Annons
Annons

att någon skulle sova naken med den vi älskar förmår vi inte föreställa oss.


 För några år sedan publicerade jag det här inlägget, som handlade om mina favoritcitat och låttexter och så fick ni posta era. Jag älskade det inlägget så himla mycket, hittade så många vackra, sorgsna och roliga meningar och utdrag och samtidigt så många nya artister, poeter och författare.
Jag tänkte att vi idag skulle göra om det inlägget! Kommentera på, så samlar jag ihop några till ett inspirationsinlägg senare.
.

Annons

Translation. A couple of years ago I did this post, where I published my favorite quotes and lyrics, and then you posted yours. Today we’re doing it again, if you have a favorite sentence from a book or a poem, please post it in the comments.

picture sources.

 

(0)
(0)
(0)
337 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar