Annons
Annons

badrumsrenoveringen.


 

hej

Nu tänkte jag äntligen visa er vår badrumsrenovering! Detta inlägg var klurigt att styra upp. Så svårt att visa ett väldigt litet rum i sin helhet märkte jag. Men har försökt mitt bästa! Nu kör vi.

badrum.

Vårt badrum är en rätt liten historia på några kvadratmeter. När vi flyttade in hade det inte renoverats sedan början av åttiotalet, kanske till och med ännu längre tid än så. Toaletten hade för sig ljud dygnet runt, badkaret hade bara tre ben och kaklet hade börjat gå sönder lite här och var.

Annons

badrum.

För att vara ett väldigt litet rum hade man lyckats klämma in både en tvätt- och torkmaskin och ett badkar. Detta gjorde att när man steg in i badrummet möttes man direkt av en vägg apparater – och samtidigt ingenstans att ställa sina badrumsartiklar. Handdukstorken hade börjat lossna från väggen och lysknapparna var ju inte så roliga de heller.

badrum.

Handfatet och badrumsskåpet hade sin egen inbyggda vrå eller hur man ska förklara. Den var väldig trång, så jag skvätte alltid ut vatten när jag tog av mig smink. Väldigt lite fick plats i det lilla och grunda skåpet (som också var den enda förvaringen i rummet).


Jag gjorde ett inför badrumsrenoverings-inlägg hur jag hade tänkt det hela som ni kan hitta HÄR.

badrum

Vad som hände någon vecka efter det var att en av min mammas bästa kompisar som är inredare fick nys om det inlägget, tog mig under sina vingar och hjälpte mig att skissa fram en jäkla pang-skiss just för mitt badrum. Hon hade så många bra idéer som jag såklart inte tänkt på alls. Detta var ju helt klart guld.

badrum.

Och så kom dagen. HEJDÅ!

badrum.

Vi gick och kollade golv på Byggfabriken. Valde det till höger men utan själva ramen.

badrum.

Min mammas inredarkompis Bitte kom på den smarta idén att bredda själva handfatsvrån till nästan det dubbla. Då fick vi in ett stort handfat och ett ännu större skåp under (båda dessa från Ikea).

badrum.

På väggarna blev det vitt kakel och en svart ram. Vi gjorde kaklet midjehögt längs med alla väggar förutom där duschen sitter, så man kan sätta fina tavlor och så. Väggarna blev vita.

Nu var det inte långt kvar!
Men håll i hatten,
för att inte göra detta inlägget till ett evighetsscrollande får ni se det färdiga resultatet imorgon bitti!

.

Translation. My bathroom renovation. Before and during. I will show you the finished result tomorrow morning! 

 

(0)
(0)
(2)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar