Annons
Annons

berätta!


 source 1 & 2.

Jag skulle postat det här igår egentligen men vi hade jordbävning (!) i New York och jag fick inte tillgång till en dator förrän ni hade somnat. Allt gick bra i alla fall och jag hoppas det gjorde även det i de städer i USA som drabbades värre.
Så. Nu till inlägget;

Annons

Jag ser på svenska bloggar att höstjackorna börjar knäppas och kängorna snöras. Det finns något vemodigt i att man varje år tror att augusti fortfarande är sommar men likväl stänger man fönstren och plockar fram halsduken. Här i New York är det kanske en månad kvar, men jag vill ändå inte vänta på att höra om er sommarminnen.
Så därför: kan ni inte berätta om det allra finaste som hänt er i sommar, och så gör jag ett eller fyra inlägg av pärlorna som måste återberättas!

Jag kan börja,
Det finaste som hänt mig i sommar var när jag satt på planet till Sverige och hade längtat ihjäl mig i månader och det var bara några timmar kvar tills jag skulle få krama alla mina vänner, äta räkor, kantareller, trängas på Trädgården, låsa upp min cykel och pussa på Milla och Vera.

Tvåa kommer nog i tisdags när jag och Ludde låg på hans hotellrum och tittade på Seinfeld och hade varsin dator i knät. Jag förklarade hur jag redigerar mina bilder i photoshop och han visade mig en gullig hund på youtube och en film jag borde se. Och han hade ingen tröja på sig och lutade sig nära varje gång vi bytte kanal och vi drack läsk och han skulle gå och jobba dagen efter bara några kvarter från mig. Det var så fint. Att det var vardag med honom för en liten stund.
.


Please tell me about the best thing that happened to you this summer!

(0)
(0)
(0)
569 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar