Annons
Annons

bilder att bli glad av.


 

Oj vad många bilder jag fick in till skotävlingen. Över flera hundra.
Tack snälla ni. Det var inte helt enkelt att välja. Varje bild betyder ju så mycket för varje person och man blir ju allldeles svag när man läser alla beskrivningar.

Annons

Jag har hur som helst plockat ut tjugo stycken små historier.
Nu röstar vi tycker jag. Vem tycker ni ska vinna?
Säg gärna vilket nummer, så blir det lite enklare för mig att räkna sen.


1.
Den här bilden är på mig och min bästa vän när vi försöker göra posera framför kameran. Men precis som det ska vara med sina vänner så slutar det i magknipsskratt.
-Veronika


2.
det var emmaboda, bob hund spelade, det var sommar. sånt gör en lycklig. plus att den är så tonårig och det är det finaste.
– Emma


3.
There are several reasons why this picture makes me happy:

1. My boyfriend is in it and he always makes me happy (even now when he has shaved off his moustache which I really loved).

2. It is taken by my polaroid camera that I found on a fleamarket and I was afraid it wouldnt work and that it would mess up my film which was more expensive than the camera itself! But it didnt :).
3. The bearmask is really pretty. And a little bit scary. But in a pretty way.

4. It was in summer.
– Marlinde


4.
att vara på festival med sina vänner och skriva Andrea’s favoritord, hallontårar, på hennes handleder.
– Sara


5.
Jag och min pojkvän klädde ut oss till raggare en dag. Och trots att jag har en social fobi och har svårt att visa mig bland folk så klarade jag av att gå ut sådär, jag mådde så bra och var så lycklig. Jag har aldrig känt mig så trygg och älskad som jag gjorde den dagen. Jag blir varm i hela kroppen när jag ser den bilden.
– karin


6.
Det här är min absoluta favoritbild.
Den är tagen någon gång på vintern, n
är vi skulle ta ut hästarna. Hästen på bilden heter Jon på Torpet och är något utav det min syster älskar mest. Hon har haft honom sen hon var en liten skrutt!
Bilden gör mig glad på det sättet att det ser ut som Pascal (som han kallas) ger henne världens största puss, samtidigt som han är medveten om kameran (som dom pussbilderna man tar med sin pojkvän!) och jag blir helt varm i magen och ett stort leende sprider sig i ansiktet när jag ser den.
– Hanna


7.
Begge bildene er tatt av meg på Öya Festivalen i Oslo. Og de minner meg om hvor fint og koselig det var. Festivaler er det fineste jeg vet om!
– Sonya


8.
Flicka med katt på nytorget våren 08, vet inte vem hon är eller så men hon var söt och lät mig ta en bild på henne och hennes katt!
– moa

9.
Den här bilden gör mig glad för att jag och min bästa vän har känt varandra i över tio år och hon får mig alltid att le 🙂
– Eli


10.
För att min hund tror att när han är glad så blir jag glad också. Han försöker alltid leka bort det ledsna och det fina är att det faktiskt fungerar. Hans favorit är bollar.
– moa.


11.
Blir helt varm och rosig av kinderna av att titta på den här bilden.
Den togs förra hösten när jag träffade min nuvarande bästa vän för första gången. Vi klickade direkt och på grund av honom så kändes den där hösthelgen i Norrköping inte alls grå och trist, utan löven lös upp hela staden och allting var så vackert.
Och det är så fint att jag fortfarande kan luta mig mot den ryggen när jag vill bli gladare.
– Jasmine


12.
I 40 minuter. I 40 minuter låg han på golvet, jag satt bredvid. Han spelade för mig, låtar han visste att jag tyckte om. Vi sa inte mycket. Bara "Jag brukar inte kunna spela inför andra, förutom dig" och "Du spelar helt otroligt fint". Det var den finaste natten jag varit med om. Och bilden får mig att le stort varje gång, då jag tänker på de 40 minuterna han spelade och jag lyssnade, den stunden som gjorde att mitt hjärta började slå ordentligt igen.
– linsejj


13.
Den här bilden tog jag i somras på min gudsons dop, här är hans storasyster och hon får mig alltid att komma ihåg att le och skratta.
– jenny


14.
Han är min ängel. Han luktar alltid jättegott och hans bleka hy är alltid mjuk som sammet. Han vet vilket schampo jag föredrar, han vet hur jag vill ha mitt kokta ägg, han kan mig in- och utantill. Till en början hade vi ett avstånd på 104 mil mellan varandra. Nu bor vi ihop. Jag fullkomligt älskar honom.
– Jeny


15.
Det här är min kanin. Hon gör mitt hjärta lite lättare. Men nu är hon lite sjuk. Jag hoppas det bara är en vinterförkylning.
– Mimmi


16.
Den här bilden gör mig glad för den påminner mig om hur fin maj var i år. Jag hade precis läst mitt första år på min drömutbildning (på arkitekturskolan), jag började sakta men säkert laga mitt hjärta som hade gått sönder våren innan, en mycket söt pojke frågade om jag ville hångla och hela sommaren låg framför mina fötter.
– Micken


17.
Jag tycker hemskt mycket om denna bilden för den påminner mig om vilka underbara vänner jag har!
– julia wilhelmina


18.
Eftersom jag är en enorm djurfantast så blir jag väldans glad av den här bilden på min kyckling Arvid.
– Åsa


19.
Den här bilden gör mig sällsamt varm och sprudlande fnittrig på samma gång när jag ser den, föreställandes min favoritpojke och en galen liten ekorre tagen i Hyde Park. Ett fint men lite suddigt semesterminne taget med en trasig kamera från sjuttiotalet.
-Sofia20.
Min dåvarande pojkvän, Båten, på sin första sparkfärd på tretton år. Han insisterade på att få skjutsa mig och vi sladdade som tokar längs landsvägen. Han är från Skövde och jag är från Piteå och hans resor upp till mig var alltid fyllda av, för honom, ovanligheter som att åka spark i tjugo minusgrader.
Den här bilden är så dålig egentligen då han blundar och jag ser i det närmaste hysterisk ut, men jag blir så glad av att titta på den, för Båten är fortfarande min bästa vän och vi har så mycket fint att minnas tillsammans.
– Julia.


och just ja: om någon av er som är med i detta inlägg tänker att "men nej! meningen var ju att berätta bara för sandra."
säg bara till så plockar jag bort.


20 of the almost 150 pictures i got yesterday when i had the competition about the shoes from modcloth. who do you think should win?

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar