Annons
Annons

bilder från cannes


 

okej här kommer de sista bilderna från min semester.


ja, på onsdagen fick jag och Carl Fredrik briefen. Vi hade 48 timmar att komma på en idé, filma en film, klippa den och klippa vår egen musik. Briefen var Mtvswtich.org och temat handlade om global warming.

Annons

Och nej, vi vann inte. Italien vann. Typiskt.


carl fredrik gör svenne-posen i vårt YC-bås där vi satt och klippte filmen.


efter att vi var klara skyndade vi oss ner till stranden för rosa champagne.


på fredagkvällen hade resumé midsommar fest. jättemånga från min klass var där så det var fint.
här är christian och louise.


midsommarmat.


vi blev jättefulla av alla nubbar.


…och allt vin.


carl fredrik


jag och louise.


Det här är en annan dag. Dagen efter för att vara mer exakt. Jag och Carl Fredrik åt midag med garbergs som eskalerade i någon slags dansa på borden fest. efteråt blev det efterfest till 8 på morgonen. trots det har jag bara tre bilder från den här kvällen 🙂


johan&johan var på festen.


det här är väl runt halv sju.


jag mådde såhär igår när vi åkte flygplan hem.

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar