Annons
Annons

birthday presents.


 

Jag måste ju visa några av alla de fina presenterna jag har fått!


Av Nina fick jag finfina teer från Harney&Sons. Hallon-iste och pepparmintste. älskar burkarna.
Sedan fick jag också en bok av Nina som bara innehåller hundar i fotoautomater. Jag tror att om man komprimerade allt jag gillar till en liten bok skulle den innehålla just det här.

Annons


Av Erika som har bott hos oss i veckan fick jag en kamera som är ett papper. Himla spännande. Om jag förstod rätt tar man ut pappret supersnabbt i direkt solljus och riktar mot någonting och sedan doppar men det i vatten och så blir det ett fotografi. Som att fotografera direkt med ett negativ.


Sedan gav hon mig också en liten liten speldosa som spelar Somewhere over the rainbow. Så fint. Den får bo med bambisarna.


Michelle (inte att förväxla med damen i Stockholm, har ju en Michelle här också) överraskade mig med världens största knippe vita rosor. De står i vardagsrummet och luktar gott.


Min mamma hade packat med mig presenter hem från Stockholm som jag skulle öppna på min födelsedag och ett av dem innehöll den här fina fina pastellblå klockan från Swatch!Ett annat innehöll de här fantastiskt tjusiga handskarna. Har velat ha sådana här med bilkörningsknäppning (ni fattar) i åratal, dessa är alldeles perfekta.


Av Ludde fick jag en LP från 60talet med Paraplyerna i Cherbourg, en av mina absoluta favoritfilmer. Inuti finns ett sånghäfte så man kan sjunga med i alla låtarna. : )


Och när jag kom hem från jobbet stod ännu ett paket från Ludvig utanför dörren och väntade på mig. Har ni sett något så fint?


Sa nu är jag ägare av den tjusigaste portabla vinylspelare någonsin, i pastellgult och grönt. åh.

.

Translation.
Some of my wonderful birthday gifts! Click ”in english” below FAQ to read.

 

(0)
(0)
(0)
55 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar