Annons
Annons

bits and pieces from italy.


 

Här kommer en liten tablettask med allt möjligt från vår Italienresa. Olika dagar och tider som jag blandade ihop sen när jag hamnade i för mycket semesterform.

En morgon anordnade Siri och Elsa lyxfrukost med hatt-tema vid poolen. De hade dukat upp med rosa bakelser, bellinis, fruktsallad och chokladcroissanter. Alla fick varsin ganska ful hatt som de hade hittat i huset och efter frukost kastade sig alla i poolen. Fint vare!

Annons

En kväll lekte vi viskleken.

Gustavs solfjäder fungerade utmärkt för att dölja orden.

Jag köpte en fläkt som kablade ut meddelanden när man fläktade sig, samt blinkade hjärtan och springande hundar och allt möjligt. MISS YOU SO MUCH vann ändå, sorgligt och märkligt på så många plan.

En natt kom regnet och vi hittade en padda som försökte ta sig in i vårt kök. Vi döpte den till Paddis och Elsa räddade den tillbaka ut i naturen. Gulligt att den håller henne i handen ^^

En annan dag, jag tror det var lördagen, åkte vi till den närliggande byn för att äta lunch.

Byn hette Pietrasanta och var där många av de stora konstnärerna bodde för att det ligger nära marmorbrottet i Carrara. Därför var det fullt av skulpturer och marmorgrejer prick överallt.

Vi spanade in allt som gick att spana in.

Elsa matchade exteriören som vanligt.

En annan eftermiddag när alla andra lufsade runt osminkade i badkläder och rufsig hårknut kom Gustav plötsligt ut i trädgården som Italiens most dapper. Typiskt Gustav, typiskt bra.

Han hade nya byxor från Florens nämligen.

Nu har vi bara kvar den sista natten i huset, sen slipper ni Italienbilder för resten av året!

(0)
(0)
(0)
10 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar