Annons
Annons

bits and pieces.


 


God eftermiddag. Idag utgår min och Gustavs podd för att vi hade planerat lite fel när jag skulle komma hem från Tokyo : )
Vi hann helt enkelt inte spela in det avsnitt som skulle komma idag och därför blire paus till nästa onsdag.
Som en reminder heter podden alltså Beijer och Broströms Bryderier och finns i alla podcastappar. Ämnen vi hittills pratat om:
1. Hur skaffar man nya kompisar?
2. Hur kommer man på vad man vill bli?
3. Hur anordnar man en lyckad fest?
4. Vad gör man när man har bråkat med sin bästis?
5. Hur byter man stil?
Har ni en fråga är det bara att maila in eller skriva i kommentarerna. puss.
(bilden har Elsa tagit btw!)

Annons

me in "en bok en författare"

Annan grej:
Jag har gjort en ny kategori som heter ”mina böcker”. Där hittar ni info om allt det jag skrivit i bokform samt recensioner, skrivtips, bokomslag, boktankar etc. Jag tänker att det kan vara extra bra för er som mailar mig och berättar att ni gör en skoluppgift om min bok och behöver lite information! Nu är allt samlat på ett ställe ^^

hej
Jag har även gjort en ny kategori som heter Tokyo. Om du ska resa dit kan du gå in och spana vilka stadsdelar som är mysiga, ställen att besöka etc. En större guide kommer såklart också.


Annan pepp grej: Vill du hamna på gästlistan på Marie Laveau på fredag? Två av er har nu möjlighet att få ta med er fyra kompisar var till Nattskiftets 2-årsfest nu på fredag! Jag spelar ju skivor där mellan 21-22. Maila [email protected]först till kvarn!
UPPDATERING: listplatser paxade!


Denna grejen är kanske lite knäpp men jaja:
Jag har använt sönder min jeansjacka jag gjorde för JC till bitar och JC har inga fler i lager. Vill så gärna ha den i vår för den är i min favoritjeansfärg och i perfekt längd för alla kjolar :'(  Vill någon sälja en xs i nyskick till mig, maila! [email protected]

hej
Slutligen kommer ett musiktips: Emitt Rhodes recordings mellan 69-73. Som en perfekt blandning av Harry Nilsson, Beatles och Grateful Dead. Otroligt fint alltså.

(0)
(0)
(0)
16 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar